Under ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano” havde jeg den store fornøjelse af Kokatat, model Tempest Pant with Socks – Men som gjorder min tur meget mere vær, fordi jeg var tør. Men jeg havde også en tørjakke / anorak, med fra Kokatat, GORE-TEX® TecTOUR Anorak – Men. En virkelig fed let anorak, som holder helt hvad den lover. Jeg fik ikke brug for den så mange gange, da det var forholdsvis varmt. Men de gange det var møgvejr og fik den på, så var den virkelig dejlig.

Den er lavet i 3 lags Gore-Tex.

Det fede er den er så let og tynd, den har fals til sprayskirt som jeg ikke skulle bruge her på turen.

Men den kunne jeg bruge til at få dragten sat god sammen med tørbukserne. Selve falsen lukkes super tæt, med et stort mavebælte med to store velcro luk

Ærmerne har latex macheter så de er helt tætte. Ærmerne går godt ud over og kan lukkes til med velcro luk, så de beskytter latex macheter og evt. handsker eller luffer kan sættes ind under. På hver skulder er den en fin lille lomme der er let at komme til.

Hals åbningen, er to delt på den måde at, inderst er der en halsåbning, der kan lukkes til med velcro. Eller stå åben for ventilation. Yderst er der en lynlås lukning, og en god hætte, der kan justeres let, så den sidder godt til hovedet. Så når begge lukninger er lukket godt til, er den næsten vandtæt.

På hver ærmet og på hætte er der reflekser, så man let bliver set.

En super fin enkel jakke. Der gav ekstra varme på de kolde dage, fordi den lukker så tæt. Har også været med i kajak, efterfølgende, hvor den også er dejlig. En jakke jeg helt sikkert vil tage med mig fremover.

Erik

Andre indlæg om tørbukser og tørdragter:

Relateret indlæg:

Indlægget er opdateret: 21. april 2020

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen