Dato: 10. feb. Ondsdag
Lejr / dag:  38 / 45 Albuen
Pos (google) N 54.79266 E 10.97602
Distance roet: 30,6 km
Rotid:  5 timer
Vejr: omkring 0 grader. Skyer 8/8 lav sne til 7/8 mellem. Vind 6 til 8 m/s fra Nordøst, let snefygning, periodevis stød og opklaring. Bølger ingen ved land.

Det blev til en hyggelig aften ved min kammerat. Vi stod op kl. 6 fik pakket og læsset bilen, med mit og hans grej og kajak. Så kørte hans kone os til Rødbyhavn. Her fik jeg alt mit grej pakket og vi kunne sætte i vandet i havnen, let lag grødis men fint. Vi kom fint ud af havnen og kunne med lettelse se at der ingen is var så langt øje rakte, dejligt.

Vejret var fint, i forhold til vejrudsigten, vi havde sne, side vind, men der kom ikke bølger her under land, vi kunne se 1 til 5 km frem, alt efter om det sneede. Så dagen er gået med snak og løgn historie, fra Sirius Patruljen, vores indlandsiskrydsninger, kajak, samt løs og fast, ganske hyggeligt, at have en anderledes dag. Det stod hurtigt klart, at vejret over mod Langeland var for dårligt, men de meldinger jeg fik. Så viste det kun blev til 30 km i dag. Vi holdt en enkelt land pause efter 3 timer, hvor vi kunne få vores madpakker. Der var ikke så mange fugle i dag, lidt svaner, havlit, gråænder, enkelt kortnæbet gæs. Men ikke meget liv.

Vi lage ind ved Albuen, vest siden af Lolland, her blev vi hentet, nu håber jeg vejret bliver til at krydse i morgen, skal snakke med havnen, lodser, osv. her til aften.

Lidt sjovt i dag, eller det var det ikke kom til at fryse lidt på mine fødder og hænder, fordi pludselig ror man to, så man ror ikke bare sit eget tempo, m.v. synes ofte at når temperaturen er omkring de 0 grader, at det er mere fugtigt, så svære at holde varmen.

Igen i dag min telefon har kimet, men mest med de her Jægersager. Lidt på den her tur, kommer noget mere her de næste dage.

Nu hænger mit tøj til tørre her i huset, det lugter af …, i øjeblikket lang tiden siden det har været vasket. Ellers skal der slappes lidt af, snakkes og krydses finger for godt vejr.

Nu problemer med nettet og opdatering af min blog, ak.

God aften der ude i det Dansk land

Erik

Indlægget er opdateret: 7. februar 2021