Først kl. 2315 kunne jeg smide min trætte, overvældet og helt fyldte krop af indtryk på sengen, med det tynde lagen over mig og fanen køre i loftet. Sikke en dag.

Den nye dage, startede med et noget irriterende vækkeur kl. 6, der insisterede på at jeg skulle i gang med en ny dag. Fik lidt mad og læse på lidt af vores noter.

Før jeg mødes med Tine til endnu en morgentur, som altid for at vågne, samt startede dage i godt selskab og men nye indtryk. I dag fik vi selskab af Birgitte. Som altid var det billeder af fisker i nye vinkler, fugle, osv. Men hvis der kommer nye motiver skal de også tages.

Fik nærmest et chok da  vi kom til  Yoga stedet. Fordi i går havde de fældet alle træerne og buske foran huset. Så så anderledes ud nu.

Klokken 7, var jeg bare klar til meditation, prøvede i hver tilfald på det. I dag med Simon. Det blev en dejlig afvekslende time. Første sad vi lidt, så vejrtræknings øvelser, de er altid lidt sjove. Så skulle vi øve en mindfullnes meditation. Vi skulle forstille os at vi var en ”glad kroejer” der stod i døren. Her skulle jeg så byde alle tanker, følelser, lyde og billeder velkommen og ikke gøre mere ved tanken. Simpelt med svært. Så legede vi lidt med det, holdt en opsamling og prøvede igen. Lidt mere leg for mig. Så tiden gik ok hurtigt.

Vi fik som altid en kort pause, før den stod på yogatime i 1,5 time, med Simon. Igen med fokus på muskulær energi. Igen en masse hårdt arbejde. Men en masse øvelser to og to, lidt leg over dem. Men alle med fokus på at bruge sine muskler, i finger, arme, ben, osv. Så den var hård og lærerig.

Som altid blev der leget bagefter. Simon hjalp mig med mit stem. Tine var så genial hun tog billeder med mit kamera. Hvor der så gik op for mig, at det er min smidighed i mine skuldre den er gal med, til netop stem i håndstand og bro bagover. Så nyt projekt, endnu mere smidighed i skuldre.

Tine, Vivi og jeg nød en morgenmad på hotellet. Vores ynglings tjener var her til morgen, han plejer altid at være der senere. En super flink mand, der er taget her ud for at komme væk fra al racet. Han har læst økonomi på universitet og er super flink og dygtig til engelsk. Vi snakker mest træning, da han også træner en del.

Så var det tilbage, var forbi skrædderen og hente mit nye træningstøj, har fået kopiret en masse af de t-shirt, shorts, osv. jeg holder af. Super dejligt, gav ca. 400 kr. for 8 stykker tøj.

Næste time var som altid anatomi, med gennemgang af stillinger, hvilke muskler, osv. vi bruger, vi lavede makkerøvelser, hvor vi skulle måle på hinanden for at se hvor gode eller dårlige vi var til at bruge vores muskler omkring maven. Var faktisk dårligere end jeg forventet. Fordi jeg plejer at være stræk omkring her. Men bruger åbenbart ikke alle de 6 muskler jeg skal. Så så på en masse punkter, mv. omhandlende hvordan vi står bedst og mest rigtigt for kroppen. Super interessant.

Efter time var det legetid igen. Så gik jeg hen og hentede mad, med tilbage til hotellet. Tine købte frugt, så sad vi og spiste det. En fræk krage, føje lige ind og huggede et stykke ananas, da vi begge var væk i spildt sekund. Meget sjovt så meget de holder øje med os. Så mødes vi en masse af deltager på stranden. For at øve håndstand, jeg hjalp en del pige med en øvelse vi havde lavet i dag, samt vi øvede en balance stilling. De andre ville i vandet. Jeg gade ikke så jeg gik op og skyldende min fødder og arme for sand og gik til yoga stedet. For lige at lave noter og læse lidt.

Næste time med Soham  og Simon, startede lige med en prøve i de principper vi har lært omkring ”Open to Grace” og ”Muskulær energi”. Så skulle vi i gang med ”Inderspiral” som er næste princip i række følgende. Så først var der teori, så øvelser alle og en del makker øvelser. Inderspiral handler om at skabe plads omkring hoften ved at lave  tre principper. Ved at rotere benet, før toppen af lårknoglerne bagud og toppen af lårknoglerne væk fra hinanden. Igen noget der skal prøves.

Er et fedt princip men noget svære at gøre end de andre og lidt mere diffus, så jeg var glad for jeg har arbejdet med det tre gange før. Har ikke samme gode følelse som efter de to andre principper. Fordi det er så svært. Men det er fedt. Vi endte lidt før kl. 17.20

Så måtte lige lege lidt med armbalance øvelserne var den anden dag og håndstand. Soham var så flink lige at give lidt råd og en ny øvelse, fedt.

Tine og jeg besluttede endnu engang at gå en omvej hjem omkring strandene. Var en flot klar solnedgang i dag. Samt der er forsat rigtigt mange Indiske turister her. Sjovt at se forskelle i tøjstil, mv. på dem og dem her fra området. De er meget mere vestlig alle turisterne i deres tøj.

Vi kom slentrende hjem lidt over 18. Tid til et dejlig lunket bad, så dejligt efter en dag hvor jeg har svedt hele dagen. Fik lige vasket tøj, mest underbukser som har ligget i blød hele dagen. Går super fint med at vaske det selv. Dejligt nemt og skal ikke hen og aflevere det.

Aftensmad var igen på altanen, i dag med selv af Birgitte også. Samt vi øvede anatomi og yogastillinger på Sanskrift. Igen vupti så var aften væk. Lidt over 22 var det afgang til netcafe.

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017