Jeg må indrømme, at i flere år har jeg altid synes det er åndsvagt at have en vest med. Samt det er kun mænd over 50 år der bruger det. Men de senere år er jeg blevet mere og mere glad for veste, evt. kombineret med en løbeoverdel, hvis det blæser op. Med Reporter Lite Vest fra Fjällräven, er min fordom helt væk eller er jeg blevet gammel.

Reporter Lite Vest var jeg virkelig glad for under ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano”, fordi den er slidstræk og tager det værste slid fra tøjet under, den tager vinden og varmer kroppen, samt de mange dejlige lommer, er super til kamera, osv.

Igen er den lavet af G-1000 stof, som jeg er i tvivl om kan slides op. Den har en god pasform og en god krave / hals, som kan lukkes til, hvis det trækker. Den har godt med lommer. Igen er det med YKK lynlåse til åbningen på en lomme, resten er med to knapper, som de klassiske produkter fra Fjällräven. Hoved lynlåsen har beskyttelses klappen foran lynlåsen, 3 knapper til at holde den inde.

Så når jeg går en lille tur med vesten på og en løbeoverdel i lomme (se nedenstående indlæg), så kan jeg lyn hurtigt reguler varmen, hvis det blæser op og have mine små ting med, som noget at spise til min datter, kamera, kikkert, osv.

Se video anmeldelse her:

 

Du kan købe dem her hos:

Håber du finder dig en god vest.

Erik

P.S: Den kan også købes ved Friluftslageret

Relateret indlæg

Har bl.a. skrevet om jakker:

Indlægget er opdateret: 3. december 2022

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen