Jeg har mange forventninger til min Yoga Uddannelse i Indien. Men jeg må også være helt ærlig at sige at jeg også frygter ting.

Min største frygt er meditation. Eller skal vi ikke bare kalde det en bekymring, fordi meditation ikke siger mig så meget. Det virker helt fint med meditation / afspænding, før en Yoga time og efter, der synes jeg det passer super ind. Men jeg har også prøvet rene lektioner i meditation på YogaGlo (nettet) og det giver ingen mening for mig.

Jeg følger jeg får større indsigt i mig selv, ro og klare tanker, når jeg er fysik aktiv. Efter en god gang styrketræning, løb, dæktræk, eller hvad jeg nu laver. Endnu dybere, kom jeg på mine ekspedition, hvor jeg arbejder mange timer i træk, om det er ski, kajak, kano, vandre, m.v. så får tankerne ro, jeg får et hav af ideer, osv. Samt jeg bliver afslappet.

Så jeg er noget spændt på at skal have meditation. Fordi jeg må ærligt sige, jeg ikke ved hvor meget der er, hvilke form det er, osv.

Så det gælder om at have ”JA hatten” på og se hvad de kommer med og hvad jeg får ud af det.

Det er noget jeg altid har været forholdsvis god til. At sige til mig selv, hvis jeg ikke har prøvet det, så kan jeg ikke udtale mig om det. Så jeg har prøvet mange ting igennem mit liv.

Det samme har jeg også set i Jægerkorpset, hvor mange der kom til optagelse, fandt ud af det ikke var dem, men de forsøgte og blev klogere. Der var desværre også folk, der slet ikke kunne tag modstand og ville ofre det det tager at blive god til noget.

Der er ingen ting man kommer let til.

Så nu skal der mediteres.

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017