Det spørgsmål har jeg også fået mange gange. Det igen svært at sige, hvor ønsket om at bliver Jægersoldat, stammer fra. Jeg havde altid ønsket at blive soldat, men omkring 7 kl., så jeg børne-tv, hvor der var en Jægersoldat inde og fortælle og vise en faldskærm, m.v. Der gik det op for mig, at militæret havde en eliteenhed, der var noget særligt. De næste år jeg læste alt jeg kunne om specialenheder, vi fik læse op fra “Sådan” af Carsten Mørk, i skolen. Da jeg startede i militæret var det min drømme at blive officer og Jægersoldat, men jeg blev skuffet i starten, det var ikke helt som jeg havde drømt om, ikke så hårdt, osv. Drømmene om Slædepatruljen Sirius overtog de andre drømme (se “Hvorfor søge Sirius” her). Men da jeg så kom til Slædepatruljen Sirius, kom drømmen om at prøve sig selv endnu mere af og blive medlem af endnu en specialenhed tilbage igen. Jeg trænede mig og begyndte at finde ud af hvad det krævede. Da jeg var færdig i Slædepatruljen Sirius, havde jeg 4 måneder fri op til optagelserne ved Jægerkorpset startede, så her trænede jeg på livet løs og forbedrede mig så godt som muligt. Hvilket heldigvis viste sig at være nok.

Hvad jeg søgte er svært at sige. Det havde meget at gøre at være god til noget, søge noget hvor man vil være blandt de bedste i verden, tror det på sammen måde sportsfolk har det. Jeg ønskede at teste mig selv helt igennem. Samt arbejdet bagefter tiltalte mig meget, selv om man ikke ved så meget af hvad der forgår inden for murene. Lever det så op til forventningerne. JA græsset er grønnere på den anden side. En fed tid jeg har lært så meget om mig selv, andre mennesker, grej, faglig ting, osv. En kæmpe ballast til livet. Hvilket er afgørende for jeg kan lev det liv jeg gør i dag. Tak til Jægerkorpset.

Erik

Relateret indlæg