Effektiv ledelse

– få det bedste frem i andre

For mig handler ledelse kort og godt om, at trække det bedst frem i andre mennesker. God ledelse handler om at inddrage andre, når det er dét, der er brug for, og skære igennem, når det er nødvendigt. Ledelse er et samarbejde hvor alle bidrager, det er sjældent et en mands projekt.

Mange ledere udfører et stort stykke arbejde. Selv med store arbejdsmængder og travlhed. Alting kan gøres bedre, og her kan jeg bidrage med inspiration til ledelse fra mine mange erfaringer med at lede folk i ekstreme situationer, hvor de til tider er presset psykisk og fysik.

Ledere der forstår at lytte, uddele ansvar og udnytte sine medarbejders færdigheder til fulde, for ham vil medarbejderne arbejde og ”gå i døden for”. Ingen leder er i princippet stærkere end sin gruppes svageste led.

I dette foredrag vil jeg inspirere med erfaringer og anekdoter fra egne oplevelser i Jægerkorpset, Slædepatruljen Sirius og fra de mange ekspeditioner jeg har ledet på Grønland for helt almindelige civile, der har haft et ønske om afprøve deres egne grænser.

Ledelse er et nonstop projekt, der skal fungere optimalt i den helt almindelige hverdag og i situationer, hvor tingene stresser til og presset er markant.

Jeg kan bidrage med:

  • Erfaringer med ledelse af team og individer i ekstremsituation, der ind i mellem var presset psykisk og fysik
  • Refleksioner over hvad god og effektiv ledelse er
  • Værktøjer til at få team til at gå mod samme mål

Det hele kan sættes sammen med praktiske øvelser, eksempelvis som et teambuilding forløb.

Hent materiale | Book foredragPraktisk info

Hos Haldor Topsøe A/S havde vi fornøjelsen af at have Erik B. Jørgensen som foredragsholder, hvor han fortalte om Ledelse og hvad der kendetegner en god leder. Erik var meget spændende i sin fortælling, da han først og fremmest har nogle spændende og fascinerende historier men han formår også at perspektiver historierne så budskabet kan bruge af lederne i vores virksomhed.
Giver hermed min klare anbefaling til at benytte Erik som foredragsholder for leder i virksomheder.!

Brianne
HR Senior Coordinator
Haldor Topsøe A/S