Et ord, jeg synes er meget misforstået, er ”svaghed”! Svaghed er ikke et negativt ord for mig; det er en tilstand, der kan ramme os alle, i kortere eller længere perioder. Men at tro, at vi kan klare det selv, er en stor fejl. Derfor har vi alle brug for nogen til at hjælpe os.

Især i et godt team skal der være plads til at vise svaghed, bede om hjælp og få hjælp. Et rigtigt godt team vil opdage, når en kollega har brug for hjælp, i god tid, og næsten før man selv opdager det.

Derfor handler det om at skabe et godt team, hvor man kan, må, og skal vise svaghed. Jeg deler her mit syn på svaghed og hvordan jeg har arbejdet med det, ud fra mine egne oplevelser som aspirant ved Jægerkorpset, som Jægersoldat og som eventyrer, f.eks. på nogle af de krydsninger af den Grønlandske Indlandsis, jeg har guidet.

Se mine tanker her:

 

Håber det er noget du kan genkende og bruge.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 16. januar 2024