Gør drøm til virkelighed

Forestil dig at stå med en drøm som privatperson, leder, team eller virksomhed og efter mange tanker, forberedelser og hårdt arbejde, nås målet. Din drøm bliver til virkelighed. Det er en ubeskrivelig følelse. Tænk hvis det kunne sættes i system!

Jeg har nu i mange år gjort mange af mine drømme til virkelighed. Fra min tid i Slædepatruljen Sirius, Jægerkorpset og mine mange udfordrende ekspeditioner.

Der er et mønster i langt det meste af det, jeg beskæftiger mig med professionelt og privat og er lykkedes med. Jeg har samlet alle mine erfaringer, sat det i system via mine værktøjer og fortæller om det i mit foredrag ”Gør drøm til virkelighed”

Det handler om at blive opmærksom på dig selv, dine styrker/udviklingspunkter i de faser og overvejelser du skal igennem få det hele klarlagt og arbejde målrettet. I hele den proces, som enkelt person eller hold, kræver det et godt samarbejde. Jeg lykkes aldrig med mine store drømme i livet alene. Det gælder for de krævende individuelle optagelser til militærets eliteenheder og også mine flere måneders lange soloekspeditioner. Jeg er altid afhængig af andres kompetente hjælp og viden. Det kræver altid en god hold indsats at nå godt i mål – også med individuelle drømme.

Hør mit bud på, hvordan du kan gøre dine drømme til virkelighed. Det hele er krydret med gode historier og billeder, der sætter det hele i perspektiv, og samtidig er det sjovt og underholdende.

Se også mit online-kursus, “Fra drøm til virkelighed”. Hvor du får mulighed for at blive guide igennem mine redskaber for at gøre din drøm til virkelighed.

Download materiale Book foredrag Tilmeld dig Nyhedsbrev Praktisk information Info om teambuilding

Kunderne siger

Vi på Aarhus Havn inviteret alle medarbejdere til foredrags-arrangement ved Erik. Temaet var “Unikt sammenhold, fællesskab og styrket samarbejde”.
I løbet af arrangementet gav Erik en masse gode historier om hvad der skaber sammenhold og fællesskabsfølelse samt hvor stor betydning det har for at lykkes med at skabe unikke præstationer i et team. Desuden har foredraget givet anledning til refleksioner på, hvordan vi selv hver især kan bidrage til at skabe sammenhold og fællesskab – og ikke mindst været en øjenåbner i forhold til, at man kan meget mere end man selv umiddelbart tror, hvis blot viljen er der og man søger hjælp/viden/inspiration hos andre.
Foredraget er interessant fordi Erik har nogle gode pointer, som han supplerer med faktiske cases og fortællinger fra sin egne erfaringer som jægersoldat, som ekspeditionsleder og fra individuelle eventyr.
Maria Frederiksen

Du kan se mange flere anmeldelser her “Kunderne siger”

Andre emner

Sammenhold eller gå koldPunktér jeres konflikter, før de opstårEventyret starter i din baghaveFå det bedste frem i andreKorpset: Personlig indstilling og samarbejdeVærdien af værdier – skab sammenhold via fælles værdier