Min tanke før jeg roede af sted, var jeg gerne ville have håndvarmer med, så jeg kolde morgener kunne bruge dem, og især sidst på dagen, hvor energien er lav, så ville det være rat at kunne få hjælp til varmen i ens luffer.

Så jeg købt godt ind af håndvarmer, faktisk et sæt til hverdag. Så var der rigeligt.

Jeg kom af sted og var glad for at hvad ekstra varme med.

Men første gang jeg skulle bruge dem, åbnede jeg posen, smed en varmer i hver luffe og roede videre. Med et stort smil på fordi nu skulle varmen komme i mine små kolde fingre. Men nej, der komme ikke nogen varme, poserne blev aldrig rigtige varme, blev bare små lunkende, ak.

Tænkt det måtte være fordi de ikke fik nok luft og blev varme nok før de kom ned i en våd luffe.

Næste gang, åbnede jeg en pose, lag dem i min snack luge, i en time, så var de varme, ned med dem i luffen, dejligt, i meget kort tid. Så var de lunkende igen, AK, øv.

Flere efterfølgende forsøg, viste samme resultat, fik dem aldrig til at virke når de blev våde / fugtige, så døde de. Så blev de også dejlige kolde i ens luffe.

Det eneste sted de virkede lidt, var på fødderne, jeg tapede et par på vristen mellem mine to par sokker, da det var rigtigt koldt. De varmede, men igen ikke noget der gav det store, så efter to forsøg blev det også opgivet.

Spild af penge. Så de blev hurtigt sendt hjem. Måske dem med kulstænger man sætter ild til er bedre, men tror fugten tager livet af dem også.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022