Dato: 14 jan, Torup Strand
Lejr / dag: 14 / 18
Pos (google) N 57.14085 E 09.12488
Distance roet: 8,2 km
Rotid:  2,5 timer
Vejr: -5 til 1 grad. Skyer 6/8 mellem og lav. Vind 4 til 10 m/s fra øst. Bølger 0,5 til 1 meter, Dønninger 1 meter fra Nordøst. Ved Bulbjerg 1 til 2 meter Nordøst.

Det var ikke med den store lyst jeg stod op i morges. Tingene var rimelig tørre, men glædede mig ikke til at skulle ud i bølgerne igen, samt grødisen. Kom op, fik nogle vejrmelding, igen modvind, modbølger og modstrøm. Begyndte at undersøg om jeg kunne tage en let dag, fordi i morgen skulle blive en god dag. Planen var jeg skulle på besøg ved mine svigerforældre, så det kunne rykkes fremad.

Endte med jeg kunne blive hentede kl. 12. Da jeg kom ud af teltet og det var blevet lyst, blev mit hjerte glad, bølgerne var ikke så store som i går, samt grødisen var drevet væk, dejligt ikke at skulle ud igennem det.

Var først i vandet 0955, kom fint ud, humøret var tilbage igen, altid dejligt at være på vandet. Lå i læg af Bulbjerg, så var fint, skulle lige ud igennem brændingen men ok.

Bølgerne var pænt store lige ved Bulbjeg, men slet ikke i nærheden af i går, fik kun en store bølge, riderne føj rundt, og fangede fisk ved revet.

Gik igen pænt langsomt, kan snart blive kaldt sneglen. Brugt 2,5 time hårdt roede på at tilbage lægge de 8,2 km til Torup Strand.  Roede til fordi jeg vidste det var slut for i dag her. Kunne se de lokale kørte ud langs stranden i traktor for at se efter rav.

Har ingen sæler set siden før Hanstholm, heller ikke ret mange trækfugle mere.

Ved Torup Strand, ligger stadig en masse fiskerbåde på stranden, stadig et aktiv sted, synes det se så idyllisk ud når bådene ligger der på stranden. Kom fint i land, kom 3 mand forbi og snakkede. Fik lidt af vide om det videre vand, skulle blive bedre, mere læg og mindre strøm. Fik alt mit grej i bilen, og min kajak lagt ind i en hal, tak for det.

Så gik turen til Dal Villaby, til mine svigerforældre. Så fik hængt alt til tørre, vasket tøj, handlet, ordnet alt det jeg kunne, så klar igen. Virkeligt dejligt at få ordnet alle min ting.

Min kæreste, hund og datter, kom også i dag.

Så nu skal der slappes af, spises, og ordnes dagbøger. Så klar til at ro alt hvad jeg kan de næste dag. Nu er jeg i svigerfamiliens område de næste dag, så mange der vil se til mig, dejligt.

Jeg må indrømme at al den kamp med bølger, tager på kræfterne, men nu ser det godt ud de næste dag, så humøret er i top, især nu når alle min ting er blevet ordnet.

Igen tak for de mange kommentarer og opmuntrede mails.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022