Idag gik turen retur mod Narsarsuaq, fordi i morgen tidlig har vi tid til re-test, så vi for alvor kan blive sluppet løs.
Vi tog det igen roligt fra morgenstunden, da vi ikke har travlt, samt designe regnede fra klokken tre til otte.
Efter en skøn morgen, padlede vi afsted og forlodvores virkelig skønne lejrplads bag os.
Vi fulgt land nord på og sad og nød landskabet. Der var endnu et par fårefarme. Samt vi talte hele fem havørne i dag.
Der er rigtig mange Norbo ruiner, markeret på vores kort. Dog ligger mange af dem ved fårefarmerne, men jeg havde udset mig en markering på kortet der lå for sig selv i dag.
Da vi kom frem og var på vej ind, sad vi og så på de mange får. Pludselig dukkede en polarræv op, den løb ned mod stranden. Vi så også den fandt og spiste en lille fugleunge, før den løb helt ned på stranden. Vi sad bare helt stille i kajakken og nød oplevelsen, mens jeg tog en masse billeder. En skøn oplevelse.
Vi lagde til ved en lille elv, hvor der også var opført et lille vandkraftværk. Her var en lille fin Nordbo ruin, tænker det har været et lille sommerhus, til hyrder eller anden aktivitet væk fra hovedegården. Her fra også en del får med halvstore lam. En fin lille oplevelse.
Desværre flød standen med en del affald fra opførelsen af vandkraftværket og ting der var skyllet i land. Det er første gang vi så så meget.
Herfra padlede vi retur til Narsarsuaq havn, hvor vi fandt en fin lille teltplads. Dog er her vådt og ingen får, så det betyder masser af myg og fluer. Så vi fortrak hurtigt til teltet.
Vi nød vores sene frokost og jeg var senere oppe og hente 9 dages mad, vi havde efterladt her, da vi startede.
Nu kan vi rydde lidt op og komme af med affald og nulstille.
Vi håber vi bliver frigivet helt i morgen, så vi også kan gå på besøg i de bygder og byer, vi skal forbi.
Vi er ved at være inde i rutinerne, og tingene har fundet deres plads. Dog synes Karen forsat det er hårdt at padle. Desværre får hun meget ondt i højre skuldre, noget hun også døjer med der hjemme, når hun spiller håndboldt. Vi håber hun kan komme over det, ved at strække ud, og vende sig til at padle.
Vi hygger, men vi glæder os til re-testen i morgen og blive helt frie fugle.
Turdata:
Dato: 27. juni
Dag: 6
Lejr: 5
——
Kajak
Km, kajak: 9,4 km
Km, kajak, ialt: 49,6 km
Afgang: 10.39
Ankomst: 13.13
——
Vejr: Regn i løbet af natten. Ellers overskyet, 10-14 grader og vindstille.
 

Karen ved den gamle lille Nordbo ruin.

Indlægget er opdateret: 27. juni 2021