En lille dims jeg er meget glad for på mine ture, samt når jeg generelt er ude og ro.

Var faktisk ude og ro i dag for første gang efter jeg kom hjem fra Danmark rundt, dejligt.

Jeg kan godt lide at kunne se temperaturen, samt vindstyrke, man gætter ofte på hvad vinden er, men det er rat nemt at kunne få tal og retning på vinden. Den fylder ikke ret meget, og er nem at betjene. Har brugt forskellige model og mærker, i forbindelse med jeg var “Sniper” (Finskytte) men jeg synes at SKYWATCH Explore 4, har lige hvad jeg skal bruge og den er meget kompakt (41x93x17mm, 50g). Den har klaret en masse tid på min kajak, så den er vandtæt, den er testet godt igennem.

Den kan følgende
–          Viser den øjeblikkelige vindhastighed
–          Højeste målte vindhastighed.
–          Temperatur
–          Winchill faktor
–          Barometertryk og højde. 48 timers hukommelse for barometertryk og højde.

  • Vindhastighed i km/h, m/s, knob, mhp, fhs.
  • Maximum læsning: 150 km/h, 42m/s, 81 knob, 97 mph, 138 fps.
  • Bagside i rustfri stål.
  • Udskiftelige lithium batteri.
  • Vandtæt.
  • Arbejdstemperatur: -20 gr.C til 70 grC.
  • Nøjagtighed i forhold til Swiss standard.

Det eneste jeg mangler er at den havde en max og min. temperatur, så nemt at følge med temperatur om natten, m.v.

Den kan købes flere steder i Danmark, men er marekat billigere i England. Har købt to stk. ved dem her Rrifle-cases.co.uk. Der har aldrig været problemer, fragten er den samme til Danmark. Jeg må indrømme at jeg mistede en på turen Danmark rundt, da den gik fra der hvor snoren går ind i enheden, da den hang på siden af kajak i brændingen, dumt.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022