Dato: 7. feb. Søndag
Lejr / dag: 35 / 42
Pos (google) N 54.90914 E 12.24191
Distance roet: 42 km
Rotid:  8 timer
Vejr: -2 til 0 grader. Skyer 8/8 til 7/8 mellem, gråt. Vind 6-8 m/s fra øst, fra middag 4 m/s. Bølger 0,5 meter fra øst, til middag, herefter 30 cm.

Efter en god nat søvn, med hygge og Star Wars før, var jeg klar til at komme videre igen. Vi stod op kl. 0630, kørte til stranden, hvor jeg gjorder klar. Der var besøg af en amatør fotograf, samt Marlon og hendes søn. Jeg kunne ro ud igennem 20 meter grød is kl. 0820. Synes ikke vejrudsigt holdt helt hvad den lovede, sagde 2 til 4 m/s, var 6 til 8 m/s fra øst, samt modstrøm og bølger, så fik en hård tur til Møns Klint, men en meget flot tur, jeg havde bare lidt ekstra tid til at se på naturen. Flot med skoven ud til kysten, med højskov og granskov, igen mange svaner, havlit og div. ænder.

Ved Møns Klint kunne jeg nyde de store skrænter, utroligt som nogen træ, kan holde fast, selv ok de hænger ud over skrænterne. Vandet er også meget klart, så man kan se bunden. Synes det flot, men Stevns Klint, var lige så flot på en anden måde.

Da jeg var komme rundt Klinten, lage jeg ind ved en Shelters plads, her var Marlon med en anden fotograf. Så fik vi en sluder, jeg fik kage, banan og lidt og drikke, før jeg begav mig af sted igen. Den gang var det noget nemmer, da det var i medvind, medstrøm og bølger. Krydsede direkte mod Sydmøn, så jeg kunne nå over, samt vejret var godt til det.

En fin tur over til land igen, men var træt i min krop, så glæde mig til at komme i telt.

Ved kysten, stod Mike, klar til at tage billeder, til hans artikel, i et engelsk blad. Han fik taget en masse billeder, af landgang, teltopsætning, samt lejerliv. Vi fik en god sludder igen, da vi har mødes 3 gange nu her den sidste tid.

Underligt at tænke på at nu skal jeg lidt syd i morgen, så gør den bare mod vest, resten af vejen.

Synes Møn har været en oplevelse, flot natur og anderledes. Tak til Marlon, for logi og tålmodighed med alt mit grej.

Nu står aften på lidt hygge i teltet og tidligt i seng.

Hyg der ude.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022