Dato: 6. feb. 2010
Lejr / dag: 34 / 41
Pos (google) N 55.04157 E 12.28131
Distance roet: 0 km
Rotid:  0 timer
Vejr: -3 til 0 grader. Skyer 8/8 mellem. Vind 6 til 12 m/s fra vest. Bølger?

Efter hygge i går, var det dejligt at sov, til klokken 8, i en dejlig seng og bare vide at kroppen havde fri i dag. Marlon og Tobias stod også op, så vi fik morgenmad, og jeg var igen igen på computer, samt så på kort og gps punkter fremad. Dejligt at få styr på resten af ruten, fik skrevet nummerere ned på de forskellige havne, samt ringe til et par stykker og høre om issituationen. Jyllandsposten var på besøg, samt vi var ved vandet og tag billeder. Ellers var nede og hente sodavand, mad og lidt batterier. Vi fik besøg til kaffe så snakke gik. Samt jeg har fået massage af Marlon, som er professionel massør, DEJLIGT. Så en hviledag til kroppen, gør min kroppen jubler.

Men når man arbejder med kort, m.v. så tager det meget lang tid. Samt min telefon bliver brugt flittigt.

Nu glæder jeg mig til de næste dage hvor de siger til godt vejr. Samt jeg kan virkelig lugte afslutningen nu. Nu skal tungen holdes lige i munden, ingen uheld og ingen skader.

Og til alle jer der følger med, jeg er begyndt at planlægge hvordan jeg skal tage billeder af alt mit grej, samt tøj lag, m.v. så jeg kan fortælle om alt, jeg har brugt, efter turen.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020