Efter at have holdt foredrag i går, for et meget spørgelysten publikum, alt dejligt. Gik vi hjem. Da det var fuldmåned, sad Tine og jeg og snakke, mens vi nød fuldmåneden. Det er ikke ofte jeg har set på fuldmåned og det har været 25 grader over alt, selv gulvet. Plejer altid at være lidt køligt.

Som altid startede min dag kl. 6 med lidt morgenmad på værelses og pakke tasken. Så gik Tine og jeg morgen tur. Altid en god start på dagen.

Klokken 7 ventede dagens meditation, med Simon ved roret. Han startede med noget teori om hvad vi kan styre og ikke styre ved det autonome nervesystem. Hvor primitiv vores hjerne er. Så det skulle vi tage med over i meditationen.

Så blev til en lidt kortere meditation med vejrtrækningsøvelser, en kropsscanning og igen med meditation med et fokus punkt i kroppen. Køre ikke fortiden for mig, har forsat svær ved de her lange meditationer.

Herefter var det tid til dagens klasse, også med Simon, med fokus på skuldrene. En super fed klasse, hvor vi gik virkelig i detaljen med skuldrenes stillinger. Det var meget teknisk, og point mod at blive bedre som enkelt person, ikke så meget til undervisning. Elsker sådan nogle klasser, vi lavede også makkerøvelser, for at hjælpe hinanden til at rotere skuldrene rigtigt.

Et eksempel ved at få lidt brede ryg, og træk min armhuler tilbage på en lidt anden måde, fik jeg 5 cm foræret i min længde. Dvs. i Hundestrækket, kom min hæle lige 5 cm ned, så de stort set når jorden. Lidt teknisk, men er vildt at ved at justere i de helt små muskler og de små detaljer, for jeg smidighed foræret.

Så var det tid til dagens morgenmad på hotellet, i selvskab med de 3 skønne piger, Vivi og to x Tine. Mens vi snakkede om hvad vi havde lavet i timen. Var også inde og bestille massage i morgen, ved Doktor Uni, da jeg er lidt træt nogle steder i kroppen.

Næsten time fra 11-1330, en lektion der var forlænget lidt. Skulle vi havde undervisningsteknik med Soham.

Blev en overraskkende god time, først skulle vi undervise hinanden i 3 grupper af 5, så jeg lagde ud med 4 elever i 4 yogastillinger. Det er helt vildt så meget jeg har lært på så få timer med undervisning. Jeg har selvfølgeligt undervis meget før i mit liv. Men vi har virkelig fået en masse værktøjer, her ned. Det er generelt alle der er super godt kørende, vi har fået et godt bund niveau og lære hver gang. Det vilde er at vi har en hel uge i København til  jan. Hvor vi faktisk først skal undervise for alvor. Så synes jeg lær meget.

Efter første omgang var der teori og snak, igen med fokus på at få værktøjskassen i orden. Så vi kan formulere hvorfor man underviser, hvad man vil, osv. Så man er helt klar over det, når man står over for folk. Kan se det rammer så godt i tråd med min egen virksomhed, med at vide hvad jeg vil.

Vi nåede lige en omgang undervisning mere, med 3 stillinger. Før det var fri.

Jeg skulle hæve penge og have mysli, juice, osv. Så Tine gik med da hund også manglede noget. Så gik en lidt længer omvej hjem. Da eftermiddag er fri og vi skal først møde kl. 18 igen.

Det gjorder at vi mødes en masse af eleverne ved vandet, det er første gang jeg er i vandet i 1,5 uge, men de andre er næsten hverdag. Det var nu meget dejligt, men 15 min efter gad jeg ikke mere og gik op.

Jeg havde bestilt mad, så det hentede jeg og spiste med Tine, ud i vinden på vores altan.

Så skulle der vaskes tøj, mv. så efter middagen gik stille og roligt.

Kl. 18-2030 står den på Yoga filosofi. Så er aften gået.

Ellers er det fest i byen i aften, da der kommer måne formørkelse i aften, så der fester Hinduerne. Så regner da med vi skal se om vi kan se det.

Det er en lidt underlig fornemmelse fortiden, det er snart slut her ned. Har været så fedt, har lært rigtigt meget. Men er ved at være en lille smule mæt. Heldigvis liver jeg op i hver time og lærer endnu mere.

Så passer mig rigtigt godt at vi ikke har den ekstra uge, herned som de har haft de andre år. Så kan jeg komme hjem og øve mig noget mere selv, se på nogle programmer, måske undervise lidt. Før den sidste uge i København og eksamen.

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017