Sikke en nat, for først gang, genere myggene mig, eller hvad det var. Jeg sov tungt, men kunne mærke noget der bid mine arme. Så på et tidpunkt måtte jeg op og tag myggecreme på. De kunne godt lad mig være de sidste dag.

Op kl. 6, underligt nok kunne jeg ikke se noget blod, eller død myg nogle steder. Ikke andet end små bide / stik mærker, på underarmen, lidt underligt jeg ikke har noget i hovedet?

Afgang 0620 som altid med Tine, støtte ind i Birgitte der gik med. Vi valgt at gå lidt videre, da der var skyet og der derved ikke ville være solopgang. God beslutning, fordi vi fik gået lidt, samt der var skyllet en død havskildpadde i land, pænt stor.

Vel frem til meditation kl. 7 stod den på guide time af Soham. Som altid starter med at side lidt og lytte. Så fortalt Soham en historie om ”Cosmus”, som blev drejet stille og roligt over i en vejrtræknings øvelse.

Herefter var det tid til selv meditationen, som vi skulle køre efter et mantra, hvor vi skulle sige i os selv ”Om namah shivaya” på ind og udåndinger. Kørte slet ikke for mig i dag, min tanker hoppede rundt.

Så jeg var glad da det var tid til en time også af Soham, en Restoretiv klasse, fokus på at komme sig.

Så det var en stille klasse, men mange lange stillinger. Bl.a. med at bruge måtte, til at lave et mekanisk stræk, så den kunne ligge mellem benene, eller vi lå på den med hoften, skuldrebladene, osv. Samt vi skulle ligge i stillinger og træde musklerne ned på den anden. Der var meget sank om ”levende energi”. Kunne tænke mig det er fordi der er en der har fundet ud af hun er gravid, hjemme fra, så hun er meget glad. Kunne forstille mig klasse, var inspireret af det, men ved det ikke.

I vores pause, skrev vi alle stillingerne ned, fra vores stille time. Mens vi nød vores morgenmad, ud til vandet på vores hotel.

Næste time var både med Simon og Soham, med fokus på ”Yoga som forretning”, en lektion om hvordan folk kan gøre det til deres arbejde, at undervise Yoga. Sjovt at høre deres syn på det at dreje en forretning, mange af de samme tanker jeg har med mit firma, foredrag, osv. Ikke at jeg skal leve af at undervise yoga, men altid fedt at få noget at se mit egent op i mod. Det skulle vi også snakke om i små grupper.

I middagspausen, bestilte jeg mad fra et gadekøkken, Tine fra hotellet. Men vi spiste sammen på altanen ud mod havet, i en dejlig vind. Det er overskyet i dag og frisk vind, super dejligt, så er det ikke så lummert, men forsat over 25 grader. Vi fik snakket en masse, før det var tid til dagens sidste time.

Sidste time var med Soham, hvor vi skulle se på lidt lektier, vi skulle se på Bakasana, en armbalance stilling, sige 3 udfordringer vi så i den stilling og 3 stillinger, som kunne løse / hjælpe på de udfordring, meget sjovt at høre folks tanker.

Efter lave vi en 2 timers yogatime, med fokus på hofte åbner, sammen. Soham styre slaget, vi kom med forslag. Den skal vi så undervise på torsdag på skift, mens der er evaluering af hver af os, af Simon og Soham. Så det er bare en klasse, hvor vi skal skiftes til at undervise i 7 min, så det er bare for sjov.

For første gang, var vi færdig 30 min før tid. Jeg legede lidt og gik hjem. Tine skulle til massage.

Efter et herligt bad, stod den på det her, bestille mad. Fordi i aften fra 20-2145 skal jeg holde foredrag for holdet, om ”Slædepatruljen Sirius” om årets gang. Så det bliver lige fra 25 grader til minus 50 grader. Håber billederne kan køle lidt. Så der er nok at se til, resten af aften.

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017