Blev en stille og rolig afslutningsfest. Det var vildt hyggeligt at være på stranden og spille Volleybold og spise.

Da vi mødes på baren, blev det meget stille. Fordi personalet var utrolig lang tid om at komme med drikkevarer. Samt vi snakkede bare. Der var lige en lille afslutnings joke, med Soham og Simon, hvor de skulle være elever på en yogaklasse, med mærkelig ting og udtryk, der er sagt eller misforstået her på uddannelsen. Samt de blev badet i blomster, og fik hver en stor kage, da Soham altid snakker om brownies. Vi var en del der brød op lidt over 23, de sidst gik hvis nok til midnat. Så var meget stille, siden og snakke.

Nød fuldmåned og den frisk luft, mens mit værelse blev luftet ud for diesel stang, efter strømafbrydelse. Før det var senge tid.

Igen blev det en dårlig nat, fordi af en eller anden grund er myggen begyndt at stikke mig om natten. De første 2,5 uge, har jeg drillet alle pigerne med at myggene ikke stikker mig. Men nu går de på mig hver nat. Jeg vågende lidt, men er helt fortumlet, det stikker og klør. Måtte op og havde myggecreme på.

Tænker meget over om det er maden, jeg har levet meget vegetarisk her nede, ikke med villige, men det har været nemmest og bedst med. Så måske noget i mit blod har ændre sig? Det er i hver tilfald, vildt så glade myggene er for mig nu.

Sov helt til 0745, så var det op. Passede lige med jeg støtte ind i 5 af pigerne fra holdet, til morgenmad på hotellet. En super hyggelig morgenmad, på nær de havde valgt at side ud, så da solen bragede frem blev det pænt varmt.

Gik morgentur, med Tine bagefter, frem til vores sidste yogatimer her ned fra 0930-1100, med Soham med emnet ”Restorativ yoga”. Som alle de andre dagen, var det igen en super fed time. Men en del makkerøvelser og forsat lidt udfordringer.

I pause, stod den på mad, gå tur, hvor fisker lige havde trukket net op, med mange små fisk, mv. Før vores aller sidste time herned fra 1230-1400. Hvor vi alle var samlet, selv, vores syg deltager, var mødt op, selv om hun var ramt.

Først skulle vi trække vores eksamensopgave, til jan. Her skal jeg lave en kort skriftlig opgave om stillingen ”Eka Pada Rajakapotasana” / Duens stilling, samt jeg skal lave en yoga lektion på 1,5 time, men den stilling, så bliver en lektion med fokus på hofteåbner.

Så gennemgik de hvordan vores uge samling i jan forløber og med eksamen, i samme forløb.

Tilslut var det tid til at sige tak for denne gang og på gensyn.

Jeg er så super glad for jeg tog det her kursus / uddannelse, har rykket mig helt vildt, jeg har fået så mange redskaber, til at komme videre med min egen yoga, men også undervisning, hvis jeg vil det. Kan kun bøje mig i støvet over hvor godt yoga lærer uddannelsen, fra Hamsa, har været skruet sammen her nede. Har været en fornøjelse.

Så var der sørme tid til en gåtur, strandtur, med næsten alle deltager, hygge snak og nyde solen.

Efter en god time, gik jeg tilbage i bad, vaskede tøj, så på lidt yoga, osv.

Til aften, er vi nok en del der går ud og spiser. I nat tager langt de fleste deltager hjem. Men jeg har to dage mere, dem vil jeg bruge til at lave noget yoga, med Simon og Soham før de tager hjem, samt jeg vil havde ordnet billeder, noter, osv. Før hverdagen tager over.

Erik

Indlægget er opdateret: 17. december 2020