Vandtætte poser til mobilen, GPS, tracker, mv

Vandtætte poser til mobilen er en nødvendighed på ture, ekspeditioner men også bare i hverdagen. Jeg har altid så mange elektronisk ting, som kræver beskyttelse, GPS tracker, musikafspiller, iPad, m.v.

Der er mange muligheder og jeg har efterhånden test en del løsninger som jeg vil se på her.

Meget af min elektronik skal jeg kunne betjene, når det er pakket ind. Men jeg stoller aldrig på at de er helt vandtætte, fordi jeg har haft så mange uheld.

Så rigtig meget af mit elektronik, ligge i dobbelt poser, når jeg er på vandet. Fordi kommer det under vand længe, så kommer der vand i alt, er min erfaring.

Cover med betjenings mulighed

Først vil jeg se på cover hvor det er muligt at betjene enheden igennem. Her tænker jeg på mobiltelefonen, musikafspiller, osv. Min GPS pakker jeg aldrig ind fordi jeg synes ikke jeg kan se displayet, selv om de siger de er vandtæt, går de til over tid på vandet, men det er en anden historie, kan du læse her:

De cover jeg har test og brugt i lang tid er:

  • Overboard Window Phone Case
  • AquaPac Phone
  • Ortlieb Safe-It Medium
  • Cellular line
  • H2Oaudio AMPHIBX Fit

Den over ordnet fordel ved alle, er de alle har holdt mine ting vandtættet og har holdt hvad de lover. Det fede ved holderne er at ens telefon kan komme med næsten over alt. Lykken er også at jeg kan tjene mine touch skærme, men handsker på.

Overboard Window Phone Case

Overboard Window Phone Case, Vandtætte poser til mobilen, GPS, tracker, mvOverboards vandtætte poser passer til de fleste smartphone, den har dobbelt vindue i, så telefon også kan tag billeder, når den er i.

Det jeg elsker ved den her holder er lukke systemet, den er super nemt at lukke, og lukkerne sidder godt skjult og giver aldrig problemer. Jeg lukker den ofte men mine øretelefon kabler ud af, selv det kan det hvis den ene ikke lukkes helt.

Den aboslut bedste af de 3 her når vi snakker til dagligt brug, hvor telefonen skal ud og ind ofte.

AquaPac Phone

AquaPac Phone, Vandtætte poser til mobilen, GPS, tracker, mvAquaPac  er lavet i samme lækre plastik som ”Overboard” også med dobbelt vindue så det er let at tage billeder.

Med hensyn til vandtæthed klar den sig lige så godt som de andre.

Men hvor den taber i forhold til ”Overboard” er lukke systemet, som er noget mere klodset.

Jeg har flere forskellige størrelser også til iPad, men ens for dem alle, er at de to lukker, knækker i lukkesystemet, så en af lukkerne kan falde ud. Så jeg altid skal være opmærksom på de ikke falder ud, når jeg lækker posen åben. Det er en lille ting, men væsentlig i dagligt brug.

Ortlieb Safe-It Medium

Ortlieb Safe-It Medium, Vandtætte poser til mobilen, GPS, tracker, mvOrtlieb produkter generelt, er kongen af vandtætte poser, kortposer, tasker, osv.

De har det lækreste plastmateriale, og de holder super godt.

Det sammen gælder Ortlieb Safe-It Medium super lækkert lavet. Desværre har den pose ikke dobbelt vindue, så der kan ikke tags billeder.

Lukke systemer, er rulle system med velcro luk, som jeg ikke stoler helt så meget på som de andre. Men det er kun min følelse, fordi de har bare holdt vandtætte. Det gør også jeg ikke synes den er så god til daglig brug, fordi den er lidt større i lukning og det er lidt mere besværligt.

Men der hvor den vinder er til alt muligt andet udstyr, der ikke skal ud så ofte, fordi den kommer med en bælte anordning, der kan udløses med en trykknap.

Det gør den er super til at sætte fast på tasker, rygsække, osv. Den har jeg brugt meget til GPS tracker som: SPOT Connect, GPS tracker som jeg har brugt meget på mine seneste ture.

 

Skal du have en kort lomme, er Ortlieb over alle andre, deres små kortlommer har jeg også brugt til iPad. Deres store til kort på alle mine rejser, de holder super godt.

Cellular line

Cellular line, Vandtætte poser til mobilen, GPS, tracker, mv 2

Det er en vandtæt holder der både er bedre og dårligere end de andre. Cellular line VOYAGER MUSIC, er lavet til dykning, med udtag til musik.

Den har også dobbelt vindue så man kan tage billeder. Det smart er den skulle være vandtæt til 20 meter mod de andre max. 6 meter. Samtidigt kan man høre musik. Jeg har ikke være der nede, men den er super vandtæt.

Ulempen ved den er, at den er mere stiv i plastikken og der ved svære at betjene. Samt lukningen er stram og de to lukke mekanismer sidder løst, de kan falde ud hvis den lægges åben.

Men det er fedt at kunne høre musik men en helt lukke holder. Koster ikke meget mere end de andre.

H2Oaudio AMPHIBX Fit

H2Oaudio AMPHIBX Fit, Vandtætte poser til mobilen, GPS, tracker, mv

H2Oaudio AMPHIBX Fit er en fuldblods vandtæt holder til smartphone eller musik afpiller. Den er lavet i god stærkt plastik, men en supervandtæt lukning, der sidder godt beskyttet på bagsiden, den har en kraftig rem til at sætte rundt om armen.

Den brugt jeg bl.a. Skandinavien rundt. Den holdt næsten, til slut hold den indbygget leding op med at virke, så jeg skulle have mine høre telefon direkte i telefonen.

Men jeg var super glad for den, så jeg kunne høre musik, når den sad på min arm eller flydevest. Så den var let at betjene.

Jeg købte H2Oaudio Surge 2G Sportwrap Waterproof Headphone med, de holdt to dage, så var de knækket i ledningen, under frosten. Dem vil jeg ikke anbefale slet ikke til den pris.

Andet

Høretelefoner vandtætte

Høretelefoner vandtætte, Vandtætte poser til mobilen, GPS, tracker, mvDa nu H2Oaudie Surge 2G Sportwrap Waterproof Headphone, ikke holdt, var det godt jeg havde reserve med. Jeg har valgt at bruge nogle super billige vandtætte høretelefoner fra AV Eksperten til 39 kr. stk. når jeg er på vandet. Fordi jeg er hård ved dem, nogen gange bliver de trukket i stykker, når jeg hopper i land og trækker kajak op. Så var jeg ikke så ked af det, men generelt holdt de super godt, en måneds tid. Så har altid en 3-6 sæt med på mine ture.

Peli Case i1015 for Apple Iphone

Peli Case i1015 for Apple Iphone, Vandtætte poser til mobilen, GPS, tracker, mvJeg har en del Peli Case til at passe på mine ting. Jeg har også brugt Peli Case i1015 for Apple Iphone, den er smart fordi den er stød stikker og der er musik udtag. Men så stopper alt det smarte også, fordi jeg kan ikke betjene min telefon eller musik afspiller, uden at åbne den. Det er ikke lige det jeg ønsker når jeg er på vandet.

Men generelt er Peli Case super gode, til grej der skal beskyttes. De er dog ikke vandtættet, hvis de ligger under vand i længer tid. Fik en gang vand i min dagsluge bag cockpite. Min Pelican® Protector Micro Case™ – i1030 Case lå under vand i nogle timer, men da jeg endelig kom i land, var den fyldt med vand og min iPhone var død. Derfor har jeg den altid i to vandtættet poser nu, hvis uheldet skulle være ude.

Håber mine erfaringer med div. produkter kan komme dig til gode. Har du erfaring med nogen af dem her, eller andre høre jeg det gerne her under.

Erik

Relateret indlæg

 

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022