Vandtætte poser til kajak. Erik pakker sin kajak under "Danmark rundt i kajak, isvinteren 2009-10".

Jeg købte helt nye vandtætteposer til min tur Danmark rundt i kajak – vinter. Jeg havde 5 gamle poser med da de er kraftige og skulle bruges på dækket og i cockpit.

Pacific Outdoor, serien Pneumo LTW, både i 5, 15 og 20 liters. VandtætteposerJeg købte poser fra Pacific Outdoor, serien Pneumo LTW, både i 5, 15 og 20 liters. Den er lavet i ripstop materiale, med udluftningsventil. De var dejlige at arbejde med, og super godt at kunne lukke luft ud af ventilen. De meget tynde, så de var nemme at stoppe ned og pakke kajakken godt op. Desværre må jeg konstatere, at 3 stk. gik i stykker, bare ved pakning, flækkede simpelthen? Da jeg kom hjem, kunne jeg se der er små huller i alle mine poser, de har været brugt hårdt, men synes nu det er lidt for meget. Mine gamle tykke poser, fejler intet.

Jeg vil igen vælge tynde poser, fordi de er nemmere at pakke. Men jeg tror jeg skal prøve Ortlieb’s da, jeg altid har haft gode erfaringer med ortlieb, tykke poser og kortmapper.

Du kan se min stor guide til valg af vandtætteposer her: Vandtætteposer, plusser og minusser

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022