Tur til Østgrønland. Hus i Isortoq, med indlandsisen i baggrunde og isbjerge i havet.

Igennem min mange ture til Grønland, især Østgrønland (Tasiilaq området, med bygder som Isortoq). Har jeg fået mange gode kontakter. Samt i mit samarbejde med Nerthus-Explore, som laver mange gode ture, på regner jeg, igennem Nerthus-Explore, at lave ture til området eller mest skræddersyet turen, til dem der ønsker en unik tur. Det kan være sin egen ekspedition kajak, vandre, top ture, skiture, offpist, hundeslæde, osv. Eller ud og møde de lokale fanger, hvor man kan kom med på hundeslæde ture, sejladser, jagt i forskellige forme eller bo lokalt i en bygd, hvor man har mulighed for at smage lokale retter som sæl, isbjørn, haj, narhval, osv.

Alt sammen forgår i en unik uberørt natur. Østgrønland er en sand perle. Dette område byder på mange muligheder og de fleste ture vil forgå steder hvor næsten ingen mennesker har været.

Hvis du eller andre står foran jeres store eventyr og kunne tænke jeg en ultimativ oplevelse, et sandt eventyr, og har brug for en ekspeditionsleder, så kontakt mig, så skal jeg være behjælpelig og give jer en pris på hvad I ønsker. Jeg kan være behjælpelig med alt fra hele planlægningen, grej, mm. Altså en total løsning.  Ønsker i at stille med eget grej kan det også arrangeres, dog skal grej godkendes af mig, og så fungere jeg blot som ekspeditionsleder.

Erik

 

Relateret indlæg

Tur til Østgrønland. Indlandsisen og isbjerge i vandet.

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022