Under ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano”. Have jeg Mård T-shirts med, som tidligere beskrevet med lidt uld i. Mine tynde trøjer / langærmet t-shirt, var uden uld, så jeg var spændt.

Det var Lo Longsleeve fra Fjällräven, det er en tynd langærmet trøje lavet af en bambusblanding (54% polyester og 46% bambusmateriale), som skulle modvirke dårlig lugt. Det var jeg spændt på, samt om den var solidt og holdt form.

Jeg have to stk. med, så det var primært en der tog det store slid, den holdt super, både form, farverne og var vildt behagelig at have på og sørme, de lugte ikke mere eller mindre end uld. Det fede var de holdt sin from så godt. Jeg kom til at trække nogle tråd ud engang i mellem, når jeg hentede brænde, osv. Men de kunne jeg bare klippe af og brænde enderne.

Lo Longsleeve var en virkelig positiv overraskelse.

Mvh

Erik

Andre anmeldelser af langærmet t-shirt / trøjer

Indlægget er opdateret: 22. april 2020

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen