anmeldelse-af-ghost-whisperer-down-jacket-mountain-hard-wear

Under min kæreste og min tur “Yukon River, Eventyrlige Yukon“, havde vi hver især en dunjakke med fra Mountain Hardware. Jeg havde Ghost Whisperer, Down Jacket (nu i version 2), som jeg vil anmelde her (min kæreste havde samme model, blot med hætte).

Jeg brugt dunjakken i lejren, når jeg sad i teltet om aften og det var køligt. Jeg havde den også med på vores vandretur på Chilkoot Trail (Den gamle guldgraver rute), fordi den er dejlig varm og let.

De senere år har jeg brugt, de lette dunjakker, fordi de er så varme og mega lette, i forhold til fleecetrøjer og tilsvarende varme ting. I dag når dunene er behandlet så de ikke tager fugt så let, synes jeg de er super dejlige på vandretur og ture, hvor vægten er vigtigt. De er selvfølgelig ikke så solide som en fleece- eller uldtrøje, som er at fortrække hvis jeg arbejder med noget der er hårdt ved tøjet.

Ghost Whisperer, Down Jacket, fra Mountain Hard Wear, er en dejlig dunjakke, den vejr sølle 197 gram og er lavet i en god kvalitet. Den er lavet færdigt, syninger og afslutninger ser godt ud og de få detaljer der er i jakke, er veltænkte.

Det eneste negative er prisen, de er dyre sådan nogle lækre lette dunjakker.

Denne gang prøvede jeg en model uden dunjakke uden hætte. Skal jeg være ærlig kan jeg godt lide at have en hætte, der lukkere mere til ved halsen og som jeg kan tag op, når jeg små fryser. Men omvendt så er det også rat at den ikke fylder for meget omkring halsen og hætten hænger uden for skaljakken. Så det er ren smag og behag. Men efter at have prøve det, fortrækker jeg forsat en med hætte.

Min kæreste havde Ghost Whisperer, Hooded Down Jacket, fra Mountain Hardware, den eneste forskel var hun havde hætte på (som jeg også gerne vil have).

 

Data på Ghost Whisperer Down Jacket, fra Mountain Hardwear

anmeldelse-af-ghost-whisperer-down-jacket-mountain-hard-wear-data

 • Justerbar søm forneden, med elastik.
 • Elastiske manchetter, kan ikke justeres
 • Kan pakkes ind i sin egen lomme, når skal pakkes væk
 • Materiale:
  • Ydre: Whisperer 7D x 10D ripstop, 100% nylon, let vind og vandafvisende.
  • Fyld: 800 fill pover Q.Shield® (ca. 75 gram), Dun. Behandlet så de bedre kan modstå fugt.
  • Kamre, syet så dune bedre forbliver på de rette steder og undgår kuldebroer.
 • Vægt: 197 g
 • Vejledende pris ca. 2.400-2.800 kr. (se på tilbud flere steder)

 

Vi begge har været ekstremt glad for vores dunjakker og har ikke noget at klage over. De vil forhåbentlig holde os varme i hverdagen og på mange ture endnu.

Erik

P.S: Produktet er stillet til rådighed af Mountain Hardwear

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 13. juni 2022

Bog Yukon River, bog af Erik B. Jørgensen og Tine Henriksen