Sponsorat/reklame!

I denne unboxing, ser jeg på et par vandrebukser og en skjorte fra Revolutionrace. Jeg glæder mig til at bruge tøjet, fordi flere af jer der har fulgt med, der har efterspurgt en test af Revolutionrace tøj. Det er lykkes nu, Revolutionrace har bedt mig om at prøve noget af deres tøj, så jeg har valgt deres vandrebukser, RVRC GP Pro Pants, fordi jeg har set et hav af reklamer for dem. Jeg glæder mig til at bruge og teste dem, fordi de virker utrolige lækker ved første øjekast og brug.

Ud over vandrebukser har jeg valgt en skjorte. Jeg har brugt skjorter for mange år siden, men har ikke brugt skjoter i mange år, men tænker det er tiden igen, da Revolutionrace skjorte så lækker ud, tænkte jeg det var tid igen og valgte en Campfire Shirt, skjorte. Den virker også dejlig her ved først brug. Jeg glæder mig til at komme i gang med at testet det!

Se min unboxing her, samt mere information længere nede.

 


RVRC GP Pro Pants, vandrebuks fra Revolutionrace

Revolutionrace, vandrebuks, RVRC GP Pro Pants, er en allround vandrebuks, der kan bruges til det meste friluftsliv. Jeg glæder mig til at teste den godt og grundigt hen over sommeren og efteråret. Men mit første indtryk er at det virker som en lækker vandrebukser, men mange fede detaljer.

Eneste luksus mangel der er, er at jeg godt kunne ønske mig lynlås luk, ved stiklommerne. Det synes jeg er rart, når jeg kravler rundt og tager billeder og er i teltet.

 

Data på RVRC GP Pro Pants

RVRC GP Pro Pants, vandrebuks fra Revolutionrace, unboxing af Erik B. Jørgensen

 • Mærke: Revolutionrace
 • Model: RVRC GP Pro Pants Herre
 • Farve: Black
 • Materiale
  • Polyester 65%, Bomuld 35%
  • Polymid 88%, Elastan 12%
  • PFC-fri DWR-finish
 • Vægt: 628 gram, XL, jeg er 187 cm og 88 kg.
 • Varenummer: 10005_2001
 • Detaljer:
  • Elastik i livet
  • 5 bæltestropper (mulighed for 50 mm bælte)
  • Forlængede bæltestropper
  • Lommer
   • 2 stk. hånd-/stiklommer
   • 1 stk. baglomme, med lynlås
   • stk. lårlommer, med lynlås
    • Telefonlomme inde i den ene lårlomme
   • Ventilationslynlås på låret, med net
   • Kile i skridtet
   • Forbøjede knæ
   • Lommer med knæbeskyttelse
   • Elastisk i buksebenet
   • Forstærket på særligt udsatte steder
   • Forstærket bukseben
   • Justerbart bukseben i bunden, knapper, 4 stk.
   • Støvlekrog nederst på buksebenet
  • Skala bedømmelse, fra Revolutionrace selv
   • Åndbarhed 4/5
   • Vandbestandighed 2/5
   • Vindtæthed 3/5
   • Slidstyrke 4/5
  • Vejledende pris: 749 kr.

 

Vi du have alle min fif og råd til valg af vandrebukser, samt se alle de par jeg har brugt igennem tiderne, så se mere her:

 

 

 


Campfire Shirt, frilufts skjorte fra Revolutionrace

Som sagt glæder jeg mig til igen at prøve at gå med skjorte, jeg er noget spændt på om det er noget jeg kan sætte pris på igen, eller jeg er mere til trøjer. Men skal jeg få glæden igen, så er den Campfire Shirt, skjorte et godt bud, den følelse lækker.

Den er dog til den lille side i størrelsen. Jeg har en XL og det går lige, burde nok have haft en XXL.

 

Data på Campfire Shirt

Campfire Shirt, frilufts skjorte fra Revolutionrace, unboxing af Erik B. Jørgensen

 • Mærke: Revolutionrace
 • Model: Campfire Shirt Herre
 • Farve: Black/Anthracite
 • Materiale
  • Polyester 65%
  • Bomuld 35%
 • Vægt 370 gram, XL (54), jeg er 187 cm og 88 kg. (passer lige, er lidt små over skuldrene)
 • Varenummer: 10193_4100
 • Detaljer
  • Løkke i nakken, indvendigt, for ophæng
  • 2 brystlommer med knap
  • Ærmeåbning med knapper, 2 stk.
  • Ingen skuldersøm
  • Forstærkning fra albue og underarm
 • Vejledende pris: 429 kr. (15% rabat hvis du bruger koden: ERIK15, glæder fra 31 marts til 2. april 2022)
  • Se dem her ved Revolutionrace!

 


Håber dette igen kan være lidt til inspiration og oplysning!

Det var alt for denne gang.

Erik B. Jørgensen

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 25. november 2023