Pinguin, Explorer 100, vandrerygsæk [Anmeldelse] af Erik B. Jørgensen

I denne anmeldelse, ser jeg på en rygsæk jeg har købt, af ren nysgerrighed. Jeg er pænt aktiv med mit friluftsliv, derfor bruger jeg mit grej rigtig meget og har derfor stort set altid haft det bedste og dyreste grej. Jeg er også af den overordnet holdning, at man få hvad man betaler for. Men jeg har også en del grej, som ikke er dyrt og som er perfekt. Derfor har jeg været nysgerrig på lidt mindre kendte mærker og billigere. Så faldt jeg over Pinguin, Explorer 100 vandrerygsæk. Jeg var noget overrasket over hvor let rygsækken er i forhold til størrelsen og den havde alt hvad jeg ellers sætter pris på

Så der var ikke langt fra tanke til handling, så efter en snak med Peter, fra SpejderGear.d, fik jeg bestilt en rygsæk.

Du kan se min unboxing af den her:

 

 


Data på Explorer 100 fra Pinguin

Pinguin, Explorer 100, vandrerygsæk [Anmeldelse] Data af Erik B. Jørgensen

 • Mærke: Pinguin
 • Model: Explorer 100
 • Volume: 100 liter (nok nærmere en 75 liter, sammenlignet med mine Fjällräven rygsække)
 • Vægt: 2,1 kg (jeg vejrer den til ca. 2 kg inkl. regnslag)
 • Lynlåse: YKK
 • Materiale: Nylon 6.6
 • Mål: 93 x 38 x 33 cm
 • Lommer
  • Låget
   • To ydre lommer
   • En inderlomme
   • Låget kan bruges som bæltetaske
  • Et stort rum, men mulighed for at del, soveposerummet.
  • To sidelommer
  • Indvendig lomme til drikkesystem
  • 2 side net, til drikkeflasker og andet
 • Integreret regnslag (skrig gult)
 • Justerbare skulderstropper, efter ryglængde
 • ABS – Justerbart bæresystem
 • Udvendige stropper til fastgørelse
 • Aftageligt hoftebælte
 • Mulighed for integrering af drikkesystem
 • Bærestrop i nakken og på ydersiden af rygsækken
 • Pris omkring: 1.399 kr.

 


Vil du lære endnu mere og få mine bedste råd og fif til valg af rygsæk, så læse det her:

 

Ellers håber jeg du finder dig en god rygsæk

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 2. november 2023