Handske, Fält Guide Glove fra Hestra [Anmeldelse] af Erik B. Jørgensen

I min verden, har jeg behov for mange forskellige slags handsker, for at kan opfylde alle min behov. Jeg får forholdsvis let kolde finger og har derfor altid handsker med på mikroeventyr/tur/ekspedition, uanset årstid. Den eneste forskel fra årstid til årstid er hvor tykke handsker jeg har med.

Et par handsker jeg nu har brugt i flere år, primært sen-efterår, vinter og forår herhjemme er Hestra’s ”Fält Guide Glove”, en fuld læderhandske med en udtagelig inderhandske.

Min oprindelige plan, var jeg ville bruge handsken både med og uden inderhandsken. Fordi når det var varme eller mange myg, kunne jeg bruge læderhandske rent. Når det så blev køligt ville jeg bruge den med inderhandske. Jeg må indrømme at jeg stort set kun bruger handske i de kølige perioder, fordi jeg synes handsken bliver for løs uden inderhandsken. Den kan godt bruges uden inderhandske, men jeg ville ønske at der var en opstammer hen over håndryggen, så kunne den bruges endnu bedre uden inderhandske.

Det er en virkelig lækker og solid handske, fordi yderhandsken er i læder, med koskind på håndryggen og ekstra stærke gedeskin i håndfladen. Jeg smør dem ofte med læderfedt, for at holde dem godt og holde dem vandafvisende.

Inderhandsken er den samme inderhandske jeg kender fra deres andre vinterhandsker. Det fede ved en udtagelig inderhandske, er den kan skiftes, når den er slidt, samt den er let at tørre, når den kan tages ud. Jeg har valgt en handske der er lidt løs, fordi jeg gerne vil have lidt luft, der isolerer lidt, men det går selvfølgelig udover pasformen, når inderhandsken er ude.

Jeg bruger min ”Fält Guide Glove” på min mange mikroeventyr og ture, når den kølige tid kommer igen. Det er en super dejlig og varm handske, til brug herhjemme. Den kommer også ofte på når jeg går en helt almindelig tur hjemme. Fordi den er varm og den er let at komme ud og ind ad, når jeg skal lave ting. Vandre jeg, hænger de ofte på min vandrestave. Men de er ikke større end jeg let kan betjene mit kamera med dem på.

Tager jeg på rigtige vinterture, fortrækker jeg en længere handske som: Army Leather Heli Ski 3-Finger, fra Hestra eller Army Leather Heli Ski Glove, fra Hestra. De har samme inderhandske type, men går længere op op armen og lukker bedre til, det giver en del mere varme, især 3 fingeren. Se anmeldelse her: Handske, Army Leather Heli Ski 3-Finger fra Hestra [Anmeldelse].

Vil du have alle min bedste råd til valg af vinterhandsker, kan du se mit indlæg og video her: [Fif og råd] Valg af handsker til vintertur.

Se min videoanmeldelse her:

 

 

Data Fält Guide Glove fra Hestra

Handske, Fält Guide Glove fra Hestra [Anmeldelse] data af Erik B. Jørgensen

Der medfølger en karabin, til at sætte handskerne sammen, den bruger jeg ikke og synes den er generende for mig, når den sider i en handske under arbejde.

Jeg håber dette kunne give dig et godt indblik i Fält Guide Glove fra Hestra.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. marts 2022