Jeg har haft godt gav af en T-shirt og en langærmet t-shirt fra GoLite, her hen over sommeren. Hvor jeg har testet dem i dagligdagen, på ture, i kajak, osv.

Først da jeg fik dem i hånden, synes jeg godt nok de var lette og tynde. Men de holder og sidder godt. Især her hvor det har været meget varmt, har det været skønt med noget tøj der er så let. Eller man bare vil have et tyndt lag på om aften.

Den t-shirt jeg har testet er:  Wildwood Trail Shortsleeve Run Top, på 80 gram. Rigtig vægt 105 gram efter brug. Mod en vægt på 235 gram for min løbe t-shirt
og den langærmet t-shirt er: Wildwood Trail Longsleeve Run Top, på 105 gram. Rigtig vægt 130 gram efter brug. Mod en vægt på 275 gram for min langærmet løbe t-shirt
Begge i størrelse XL.

Pasform:
De sidder super, de falder naturligt på kroppen uden at sidde for tæt. De holder form, efter vask (de få vask de har været igennem). Materialet er meget glat, det giver en god føles mod huden, samt de har svært ved at blive beskidte.

Detaljer:
Begge trøjer, er forsynet med en lille nøgle lomme, hvis man løber, eller går en tur, en fiks lille detalje. Samt de er rimelige lange, så de kan sættes ned i bukserne

Generelt:
De sidder super godt og det at de er så tynde, gør man føler sig virkelig godt tilpas i dem, når det er varmt eller man laver noget.
Til kajak brug, har de været super, fordi de tørre meget hurtigt og har ydet den beskyttelse jeg har brug for.
Men hensyn til solfaktor, kan jeg ikke mærke nogen forskel fra en normal t-shirt. Så det kan jeg ikke vurdere.
Jeg er meget positivt overrasket over trøjerne. Det er helt klart nogen jeg vil have flere af, til de varme perioder. Dog håber jeg de laver nogle flere design, samt nogen hvor der ikke står GoLite over hele trøjen. Dog skal det nævnes at logoet er refleks så lidt gavn har det.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022