20120627-215329.jpg

Dag 22
Lejr 17
0 km, vejrfast
Karen kæmpede til kl 22. Jeg selv til 2330. Blev en god nat. Da jeg vågnede kl 8 viste jeg allerede det blev til en vejrfast ud fra lyde af bølgerne og let regn på telt. Vejrudsigten passede. Lå og blundede til kl 9 så var der op og ud og tisse. Bølgerne er pæne. Der kom liv i Karen. Vi fik morgenmad og hyggede os med vores iPads. Så fik vi leget, læst og tegnet. Kl 1030 gik jeg ud og lavede bål i Kelly Kettle, i en tørre vejrs pause. Så forsatte telt livet. Vi fik lidt madder. Det blev tørre vejr. Så kl 13 gik vi på tur. Ud på den anden side af tangen, for at se på det kryds vi skal have nær det bliver godt vejr. Det blæste mere end forventet 6-10 m/s og der var en 50 cm bølger, der løb hurtigt. Hurtigere end jeg synes jeg oplevede på havet. Vi gik tangen rundt. Men gå tur mener jeg at jeg gik med Karen på skuldrene og Dino ved sidden. Var mose / tundra, men mos og lyng. Grantræer og birketræer og en masse store sten. Efter 30 min var vi hjemme. Tog fiske stangen og gik endnu en tur. Her gik Karen lidt mere. Uden fangst kom vi hjem. Lavede bål og pandekager. Mens prinsessen lå på en madras ude og så iPad. Blev super pandekager. Regnen kom tilbage så vi fortræk ind igen kl 15. Karen kan lege altid så der gik noget tid med det. Fik også læste lidt. På et tidspunkt vi cyklede mé benene pruttede Karen så meget hun lå og holdt sig for næsen. Valgte at lave aftens varme vand på min brænder i fortelt på grund af regne. Selv Dino var trukket ind til os. Karen tog en sidst kamp med leg og forlange mad. Før hun lage sig og så iPad og sov kl 2030. Ingen en herlig dag. Ser ud til vi bliver her i morgen med. Men tidsplanen holde fint, tror jeg. Har ikke travlt.

Vandsæk
Water bag, Fjallraven
Beg var altid en Ortlieb 10 liters vandpose med skruelåg med på turen. Laber til med rygsækremme. Men jeg ville havde flere beholder med. Fik en Water bag fra Fjallraven fyldte ingen ting og er meget let. Men tænkte jeg ville blive træt af den ikke kan lukkes. Men jeg elsker den og bruger den hver dag. Den er så let at tage med ned til vandt og fylde ved at trække den frem og tilbage. Så har jeg vand til varmt vand, drikke, mad, osv. Blev hurtigt træt af at redde ned til vandet selv om der kun er 5-15 meter. Når den er fyldt kan den bare sættes uden vandet løber ud. Bare underlaget er lidt plant.
En smart lille ting
Mvh
Erik

20120627-215504.jpg

20120627-215707.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen