Jeg har brugt rent uld i en del år. Men jeg blev præsenteret for Fjällräven’s nye T-shirt Mård, måtte jeg prøve den, den er lavet af 85% tencel og 15% uld. Tencel er cellulose og skulle være lige så stærkt som polyester. Skulle være let og behageligt. Samt uld delen skulle gør den ikke lugter, osv.

Den har rundhals åbning og syninger der skulle undgå at irritere.

Jeg var spændt, jeg have 3 stk. i forskellige farver på ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano”. De var virkelig behagelige at have på. Pasformen holdt og jeg synes de havde alle de gode egenskaber fra uld. Jeg havde primært en af dem på, den blev lidt afbleget af solen, men jeg synes ikke den begyndte at lugt, mere end uld.

Så havde jeg en til hvis den var våde og en pæn, de få gang vi var i byen.

Jeg var virkelig positiv overrasket over komforten i dem, holdbarheden og snittet. En t-shirt jeg kan bruge længe uden den går ud af form. Mere er der ikke at sige, en fed T-shirt. Et super godt køb, til pengene.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 21. april 2020

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen