Erhvervscoach med kant, indlandsisen, Erik B. Jørgensen

Har du brug for en Erhvervscoach med kant?

Jeg er klar!

Jeg oplever ofte, at firmaer/personer søger rådgivning, sparring eller et godt gammeldags spark bagi fra en person med en anderledes tilgang til tingene.

Jeg er lykkelig for, at firmaer og enkeltpersoner bruger mig til at vende tingene og få nye perspektiver på mål, drømme og problemstillinger. Jeg har ikke en lang akademisk baggrund. Jeg er praktiker! Når jeg kommer som ”business coach”, så bruger jeg min baggrund og ballast i min coaching. Min erfaring er hentet under ekstreme forhold fra min tid i Slædepatruljen Sirius, Jægerkorpset og mine mange ekspeditioner. Alle erfaringer har det tilfælles, at folk SKAL arbejde sammen for at lykkes. Coaching og rådgivning har været en naturlig del af mit arbejde i mange år.

 

Hvor forgår min coaching?

Min coaching kan forgå rundt i organisationerne, fra møder med lederen til den enkelte medarbejder. Ofte er jeg med som et spark til implementering af nye ting. Det kan være nye værdier, nye medarbejdere, retningsskifte, eller en leder der skal have et individuelt forløb.

Coaching kan også forgå online, så transport undgås.

 

Andre ydelser

Jeg leverer også andre ydelser.

 

Lederudvikling

Jeg arbejder med lederudvikling, hvor jeg bruger mine oplevelser med at få folk til at præstere under ekstreme forhold. Der er ingen forskel at være på ekspedition og dagligdags ledelse, omgang med hinanden og måden man tager udfordringer op og behandler sine medmennesker på. Det handler kort og godt om, at alle VIL, KAN og GØR ting. Hvis alle forstår, hvorfor ting bliver gjort og nyder hverdagen, så har alle det sjovere, bedre og præsterer bedre.

Det er så fedt, når jeg er med til at få alle til at føle sig værdifulde – både personen på gulvet i produktionen og dem regnskabsafdelingen. Alle har en forståelse for, at ingen kan undværes, at ingen er stærkere end det svageste led.

 

Oplæg til samlinger

Jeg holder selvfølgelig også foredrag omhandlende motivation, samarbejde og ledelse. Når virksomheden er samlet til årsmøder, workshops og andre begivenheder der samler alle.

Du kan se mine foredrag her: ”Foredrag af Erik B. Jørgensen”

Skal jeg være din erhvervscoach med kant, så tag kontakt så vi kan få en uformel snak.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Erhvervscoach med kant, Erik B. Jørgensen. indlandsisen snestorm

Indlægget er opdateret: 25. marts 2024