Coaching, Diverse, Erhvervs undervisning / coaching

Podcasts om motivation

Jeg har været så heldig at blive interviewet om selv motivation, sætte mål, osv. af The Industrious Geeks som består af Søren Riisager (ekspert i bl.a. søgemaskineoptimering) fra Webjuice.dk og Mikael Rieck (ekspert i bl.a. Adsense og Affiliate marketing) fra Antphilosophy.com.

Et program der omhandler div. om at tjenepenge på nette. Et program jer finder meget inspiration i. Så jeg var beæret over de kontaktet mig for at høre om jeg vil fortælle om noget af det jeg står for og har forstand på.

Man har spurgt om de ting til foredrag og over mail. Så nu har du chansen her for at høre mig kloge den i 30 min.

Hør det her på Antphilosophy.com eller i iTunes

Håber du vil nyde det

Erik

You may also like

2 kommentarer

 • Flemming

  super podcast, hvor får du dog kræfterne til at sejle så langt i kajak 🙂

  22. marts 2015 at 23:35 Svar
  • Erik B. Jørgensen

   Hej Flemming Tusind tak godt at høre. Det er primært fordi jeg elsker at være i naturen og se vejret, årstiderne skifter og måde allemulige dyr, der gør jeg kan padle langt. Kort sagt fordi jeg nyder det, også selv om det bliver hård og langt.

   25. marts 2015 at 11:29 Svar

  Skriv en kommentar