Vi har længe snakket om det nok snart var tid til en hvile dag. Tankerne blev mere aktuelle da jeg allerede fra klokken to om natten kunne høre regnen begynde at falde tungt på teltdugen. Vejrudsigten sagde til regn hele dagen, samt frisk modvind på den første del af næste etape.
Så da jeg skulle op klokken syv, var soveposen meget svær at komme ud af. Da jeg senere var ude og tisse, var hviledagen mere tillokkende. Så vi sov videre.
Jeg stod op lidt efter og sad og drak the, hørt podcast og snittede på min lille figur, der forhåbentlig bliver et godt minde fra denne tur.
Først klokken 10.45 kom der liv i den lille pige. Hun troede forsat det var tidlige morgen.
Vi sad og hygge sludre, og sørme om det ikke lykkes mig at snitte mig i en finger. Av, men et pænt snit, jeg let fik pakket ind, for dumt.
vi hyggede og så en film sammen. Hen på eftermiddagen holdt regnen op, så vi kunne komme ud og hænge tøj, poser, mv. til tørre, stå på hænder og vi gik en mindre tur. Jeg viste Karen depot ruinen og vi var over på anden side af fjorden og se efter en gårdruin. Fandt to mindre fundamenter, men de var godt groet til og i dårlig stand. Det gode ved vores gå ture og kajakture, er at Karen og jeg får talt om alt muligt. Hvis Karen er i god humør, så snakker hun konstant. Det kan være belastende, men ofte får vi nogle rigtig fine snakke om alt fra himmel og jord. Dog er der også en del gange, hun ikke gider høre om det jeg vil lære hende, men sådan er det med børn. Jeg er sikker på det er disse snakke og tid sammen, der skaber et ekstra tæt bånd og forståelse mellem os nu og i fremtiden. Ja det er grunden til disse ekspeditioner.
Jeg har også fået snittet et håndtag til fronten af kajakken, så det er klar igen, samt forstærket det bagerste.
Den virkelige glædelig ting, var jeg ville se på min drone fjernbetjening igen, for at få den til at virke. Da jeg fik gang i det hele, virkede alt. Så jeg fik fløjet lidt.
Håber den virker fra nu af, og det ikke egen løsforbindelse der driller frem over.

Jeg har det så svært med hviledage. Jeg trænger til detog glæder mig. Men når så vejret alligevel bliver bedre end forventet, så har jeg godt nok været klar til afgang mange gange. Det er så åndsvagt, når vi har været i fuld gang i 17 dage. Men sådan er det altid med mig. Har det bedst med, vejret er virkeligt dårligt.
Men vi hygger, det er snart tid til en film mere. Så skal vi tidligt i seng, da vi tager afsted lidt før i morgen.

Men det har nu været rart med en rolig dag

Turdata:
Dato: 9. juli
Dag: 18
Lejr: 14
——
Kajak
Km, kajak: 0
Km, kajak, ialt: 177,3 km
Afgang: –
Ankomst: –
——
Vejr: overskyet og regn frem til klokken 14. Let opklaring. 8-13 grader. Frisk til let vind fra sydvest.

 

Indlægget er opdateret: 14. juli 2021