Humøret var højt da vi vågnede op, selv om vi ikke havde fået så meget søvn. Vi kom sent i seng og stod op lidt før klokken 0630. Det herligt var det forsat var køligt, det gør det noget lettere at gå der ud af, skiene glider lettere og det er lettere at klæd sig.

Vi drog ud på en lang dag igen. Vi kom godt der ud af i alle skaglerne. Stille og roligt begyndt skagler at blive mere rund og de begyndt at løb vores vej, så skal vi ikke krydse dem hele tiden. Det var nærmest en lille vej, vi kunne følge. Vi lykkes at hæve tempoet.
Det begyndt at blive en rigtig juhu dag, godt føre, super godt vejr.

Vi kunne godt mærke de seneste lange dage, men vi holdt på i 9 x en time igen og sluttede af med en spurt og klarede 32,2 km, sådan. Men vi har også mange km igen og kort tid til det.

Det har været en super flot dag, vi kan se langt igen. Det er sjovt når vi kikker mod nord er alle skagler i sol og der er et hav af dem. Når vi ser mod syd er skaglerne i skygge og det ser meget mere fladt ud. Sådan kan vi gå og se på sneens mange former, farver og synsbedrag.

Igen går aften alt for stærkt. En lang dag venter i morgen igen.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer mails facebook mv herude Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem Vi får kun et meget lille udvalg under vejs via satellit telefon

Dato: 26. april
Dag/lejr: 26/22
Pos: N 66 05 18,2 W 41 10 10,5
Distance/højde: 32,2 km, 116 højde meter ned, ligger i 2024 meter
Føre: Stor skagler i starten, blev mere rund og vi kunne følge dem
Vejr: minus 16-6 grader. Høj sol. Spredte, tynde skyer. Flot dag
Sigt: 3-20 km

Indlægget er opdateret: 10. december 2020