Der var virkelig varmt, da vi vågnede. Det er på en måde meget dejligt. Folk blev forårs kåde og var tidligt ude af teltene. Så kunne vi komme afsted lidt før kl 0920.

Påklædning var noget mindre i dag, grundet varmen. Vi havde forsat mange sneskagler, v skulle på skrå af, det kunne ses på tempoet, men det hele gled lidt bedre i dag.

I løbet af dagen, måtte der en hel del tøjskift til, da der blev hedebølge, så sveden drev af os. Det gjorder også sne lidt bløder, så de første 3-4 personer synker lidt i, det gør det heller ikke lettere. Heldigvis blev skaglerne lidt mere blød og de løb mere vores vej. Så kunne vi få et bedre flow og blev fri for alle bumpede, ved at sno os igennem.

Dagens målmvar at få 9 omgange af en time og vi skulle nå 30 km. Da der blev næste White out til slut, måtte vi gå 9,5 omgang for at nå,de 30 km.

Endelig kunne vi slå lejr, klokken var allerede mange, næste 21. Før vi fik mad og lavet vand, var klokken mange.
Vi kunne lægge os glade i posen. Da temperaturen var på vej ned, grundet en let nordlig vind.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer mails facebook mv herude Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem Vi får kun et meget lille udvalg under vejs via satellit telefon

Dato: 25. april
Dag/lejr: 25/22
Pos: N 66 09 05,9 W 41 51 54,0
Distance/højde: 30,0 km, 198 højde meter ned, ligger i 2140
Føre: Mange store vindskagler, mere og mere blød sne.
Vejr: Minus 0-3 grader. Sol en overgang hedebølge, virkelig varmt. En del lave skyer, mange sidst på dagen

Indlægget er opdateret: 10. december 2020