27april1[1] 27april2[1]

Jeg var pænt glad da vi lage os til at sove oven på en hård dag, humøret var endnu højre over der forsat var en kold nordlig brise.

Igen var det op 0630, som i går. Vi kom godt fra start, vi fik enda pakket hurtigere end normalt. Sneskaglerne var næste væk og der begyndt at ligge 5-15 cm blød sne. Derfor måtte vi til at gå dirket på vores kurs igen, det betyder at de første personer kommer til at arbejde noget mere.

Mit humør steg til det dobbelte, efter første time, vi have gået i en dejligt jævnt tempo og nået 3,9 km. Det blev en super dag, set på fremdrift, det kostede kræfter, de første 4 personer trapper spor, til de andre. Især de to første laver meget, til gengæld laver de bagerste ikke ret meget. Derfor er det en svær balance gang, for de forreste, hvor hårdt skal der gåes til den?

Vi fandt tempoet stille og roligt efter nogle langsom ture og nogle ture i racer tempo. Det kostede også kræfter at gå op og ned i tempo. Da jeg altid går nr. 3 fik jeg også mit at lave, derfor tog jeg 5 kg af, de skiftede til at have nede bag ved.

De sidste timer var der mange der var udsolgt, en del har lidt små skavanker, men det er det gode ved en gruppe, der er altid nogen der kan hjælpe eller overtage at træde spor.

Vi klarede igen, 9 omgange af en time og hele 33,9 km, nu går det også godt nedad.

Vi krydser finger, tær og alt for vi kan klare at gå ned fra isen på 3 dage og helt ind til Isortoq dage efter. Så håber der kun er 4 dage igen, men det er Grønland lad os nu se, der er mange km foran os, hvordan er føret? Vores kroppe?

Aftnerne går alt for hurtigt, nu skal der bare arbejdes så vi kan komme i seng.

Hvordan kan jeg være på igen?

I mange dage, har vi opdateret via SMS. En stor tak til Niels for at ville opdater, bloggen.

Min lader til min computer, var gået fra hinanden og ene mangle og en sikring. Den stor jagt gik ind og jeg fandt ende, men ingen sikring. Vi måtte give op og gå på SMS. I går skulle jeg så lige flytte mit underlag lidt og pust lidt mere luft i. Lige midt på underlagt oppe i enden, lå sikringen. Hvor den kom fra har jeg ingen ide om, men dejligt er det. Nu håber jeg at have strøm nok til den sidste tid.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer, mails, facebook, mv. herude. Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem.( Vi får kun et meget lille udvalg under vejs, via satellit telefon)

Dato: 27. april
Dag / Lejr: 27/23
Pos: N 66 00 58,7 W 40 26 30,7
Distance / Højde: 33,9 km, 248 højdemeter ned, ligger i 1775 meter
Føre: Let blød sne, meget jævnt
Vejr: Minus 12-4 grader, en svag brise fra nord, frisk sidst på dagen. Høj sol og en del tynde skyer
Sigt: 4-20 km

Indlægget er opdateret: 10. december 2020