Forberedelserne forsætter

Efter en god nats søvn, og lidt mere styr på tidsforskellen. Stod vi alle op kl. 7 og fik morgenmad. Bagefter kunne vi forsætte med at pakke mad, det gik overraskende godt der ud af og allerede til middag, kunne vi sig, alt mad pakket og klar. Hver person har nu en stor mængder personlig mad, og senere skal aftensmad og andet fælles mad, fordeles. 

Vi sørger selvfølgelig for at holde kaffe pauser, og spise en masse slik og mad, så vi er ladet godt op. Middagsmaden var stort set rester fra vores herlige chili con cane igår. Det er helt utroligt så meget mad vi har. Over middag stod den på træning af rutiner i alle de ting, vi skal kunne på isen. Det sparer tid, men aller vigtigst er, at vi taler samme sprog og ved hvad der skal ske, hvis vi bliver ramt af en kraftig storm i starten. Så behøver vi ikke at snakke, men alle ved hvad der skal ske, med telt, brænder, osv.

 Først øvede vi at starte brænder igen. Vi slog teltene op for første gang og satte inderteltet i og sikrings snor. Jeg kunne konstatere at ham, der havde syet inderteltet måske havde drejet indgangen lidt forkert, det blev hurtigt rettet og jeg nævner IKKE, hvem der havde syet dem selv. 

Næste punkt var stegeiser, som er de pigge, vi skal have under vores støvler, når der er rent is, så vi kan stå fast. Vi gik derefter ned på en lille sø og øvede skiteknik, helt basis. Teltene blev hentet og vi slog teltene op igen, så vi lærer at gøre det på 100% samme måde hver gang, så der ikke kommer misforståelser eller unødvendig skader på tingene. Vi kunne også lige nå endnu en gang telt, denne gang på is, så vi skal bruge isskruer, som vi kan komme ud for i starten af turen. Vupti så var dagen næsten gået. Vi nåede dog også lige at få fordelt pulke og ordnet snore og elastikker på dem. 

Dagen sluttede med en gang sikkerhedssnak, før aftensmad. Det var lige før vi gik bag over i svime over alt den mad, først skulle vi have laks, med brød, så var der kartoffelsalat og 35 vildtfrikadeller, af ren og moskusokse, og blodappelsiner til dessert. Det er lige før vi ikke kan virke med ørene nu. 

De 4 dage vi har her er vigtige for forberedelsen, men det er også vigtigt for vi alle kan falde ned fra vores travle hverdag. Noget andet vigtigt er, at vi kan se hvis nogen af os har noget sygdom i kroppen. Det var bare ikke meningen det skulle være mig selv. Jeg er blevet noget forkølet og er lidt ynkelig her til aften, så jeg må hellere komme først i seng, så jeg er klar når vi skal af sted. Håber virkelig ikke nogen af de andre bliver syge. Men hellere nu end når vi er startet. Igen i dag har det været en smuk og stille dag, med masser af sol. Erik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *