Dato: 14. juni 2011
Lejr / dag: Lejr 51 / Dag 70 Forsat nær Bekkjarvik
Pos (google):  59 59 53.4 / 05 12 33.8 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet: 0 km (i alt 2165,3 km)
Rotid: 0
Vejr: 8/8 lav og dags regn. 10-14 m/s fra sø. 12 grader
Bølger, ? ser pæne ud ude i fjorden.
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

 

Kajakken forblev på land i dag, som forvente. Det blev sent før jeg kunne lægge mig i går, men det var dejligt jeg var nået et stykke nu når det allerede trækker op til en vejrfast. Jeg sov super, selv om jeg kunne høre vinde i teltet selv om jeg ligger i denne slugt. Sov til kl. 10 herligt var en da forsat træt, hvordan det kunne lade sig gøre. Fik morgenmad og gik i gang med lidt sysler, svar lidt mail, lave en video, skrive lidt i min dagbog, osv.

Ellers hørte jeg lidt podcasts og fik læst en del i en af mine e-bøger. Arbejder for øvrigt på at mine egne bøger også kommer som e-bøger.

Regne faldt jævnt hele tiden, så lysten til at være ude var ikke stor, var lige oppe og se ud over havet et par gange, men bølgerne er store og hvide ud i sundet jeg skal over næste gang.

WPDK ved Brian Brandt, har jeg endnu en gang haft til at trylle, så ser ud til at mine problemer med nyhedsbrev udsendelse er over, nu skal jeg bare selv finde ud af det. Den mand er en guru i WordPress.

Så der ikke sket meget i dag, prøver at strække lidt ud, men ikke nemt da har en hel del sten op inde i teltet og under mit underlag. Men det faktisk dejligt at få læst lidt. Måtte da også tage en eftermiddags lur. Sidst på eftermiddagen stillede regne af og jeg tvang mig selv ud og gå, gik ned i byen Bekkjarvik, ganske hyggelig og fik handlet lidt. Der er godt nok mange nye kæmpe huse her, lå også en masse kæmpe store fiske både i havnen da jeg kom ind i går. Må være der de tjener så mange penge, det ikke små huse.

Har tænkt en del over de spørgsmål jeg får om det bedste og værst ved turen. Tror jeg er ved at finde det, selv om det nok ikke er det folk tror. Det er det samme, ”mine tanker”.  Det er det værste, fordi jeg skal motivere mig selv hele tiden, der kommer sorte tanker, nedtrykthed, savn, spekulation om hjem, økonomi, osv. Men på den anden siden er det på ture at min hjerne er mest kreativ, jeg får så mange ideer, får tænkt mit liv, firma, os. Igennem, helt fra bunde. Jeg kan vende ting i tankerne over flere timer, endda dage. Jeg kan drømme lade tankerne får frit spil, det kan både blive godt og dårligt.

Min store forse er at mine dårlig tanker aldrig får lov til at vinde, min tid i Jægerkorpset har gjort at det ord der heder ”gi op” ikke findes i mig, jeg kan hade ting, ønske mig langt borte, men jeg forsætter. Ikke dermed sagt jeg hader min tur. Det gør jeg ikke det er en fed tur jeg er på, så fedt at se Norge ændre årstid og klima efterhånden som jeg kommer syd på. Kan kun være taknemlig for jeg kan komme på sådan den tur (selv om alle dage ikke er lige fede). Håber det var svar på det bedst og værst, skal nok komme tilbage med lidt mere om det se på selve turen.

Tid til at lave min aftens mad, som ofte en ret fra Findus, Chicken Curry.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!