I denne unboxing, ser jeg på DD hammocks, Superlight Pyramid telt (laavu), som jeg har købt ved SpejderGear, for at lege lidt med og teste. Jeg har nogle rigtig fine telte og lette. Men jeg skal holde mig nysgerrig. Noget jeg har lyst til at dyrke lidt mere, når vejret er til det, er at sove under tarp. Det har jeg gjort rigtig meget i militæret. Men da mit Telemark 2 LW telt kun vejr et lille kilo, så har det ofte vundet, da jeg også har myggenet. Se mere om det her: Telt anmeldelse, Nordisk Telemark 2 LW

Men tarp har en begrænsning hvis der ikke er skov og jeg vil lidt på fjeldet. Så jeg kunne godt tænke mig at lege lidt med et pyramide telt, som de er meget vindstabile, hvis alle pløkker og barduner kommer i, samt meget let og enkelt. Samt det her er et utroligt billigt telt.

Jeg har også et stort pyramide telt, 7 personers, men det er sjældent jeg bruger det. Men det har jeg altid oplevet som dejligt og meget vindstabilt. Mere om det her: Telt anmeldelse, Tentipi Safir light

DD hammocks, Superlight Pyramid blev jeg nysgerrig, fordi dette lille pyramide telt, er let, rimelig stort til en person, det giver mere inde plads og apsis plads end mine Telemark telt, men nu må jeg se hvordan det er i brug.

Når jeg nu købte det, har jeg også købt et myggenet til det, men det var ikke tanken det skulle med, men det skal da testes af.

 

Data på Superlight Pyramid telt, fra DD hammocks

DD hammocks, Superlight Pyramid telt [Anmeldelse] Data af Erik B. Jørgensen

 • Mærke: DD hammocks
 • Model: Superlight Pyramid telt
 • 1 personers telt
 • Vægt: 460 gram (ex. pløkker og stang)
  • 9 stropper, ved jorden
  • 4 muligheder for barduner
  • I alt 13 pløkker og 4 barduner
   • Vægt ca. 100 gram
  • Indeholdt: 15 pløkker og 2×4 barduner, et sæt i sort og et i gult
 • Mål:
  • Mål, opslået: 245 x 200 x 125 cm.
  • Mål, sammenpakket: 28 x 15 x 11c m.
 • Materiale:
  • RipStop Nylon m. PU Coating
   • Vandsøjletryk: 3000 mm
 • Indgang med lynlås, og mulighed for at rulle indgang op og hæfte den
 • Top udluftning
 • Pløkke og barduner medfølger.
 • Centralt udvendigt løkke til at binde centerpunktet op til træ, hvis man ikke bruger stang/vandrestav
 • Stang IKKE med, skal bruge en vandrestav, eller snor til træ
 • Vejledende pris: 899 kr. set til omkring 750 kr.

 

Data på Superlight Pyramid Mesh telt, fra DD hammocks

DD hammocks, Superlight Pyramid Mesh telt [Anmeldelse] Data af Erik B. Jørgensen

Superlight Pyramid Mesh telt, er et indertelt, men det kan også slåes op for sig selv, så man kan sove under åben himmel, beskyttet mod myg og andre insekter.

 • Mål, opslået: 200 x 185 x 120 cm
 • Vægt: 560 gram (ekskl. stang og barduner)
 • 1 person indertelt
 • Materiale:
  • Lavet af ultra-fin myggenet og enkeltlags
  • SuperLight ripstop nylon
  • Vandtæt PU-belagt gulv
   • Vandtryk 3.000 mm
 • Indeholdt, 6 pløkker
 • Metal øje i midten af ​​teltgulvet til fastgørelse af vandrestav
 • Forstærkning øverst for at rumme en vandrestang
 • To indvendige opbevaringslommer
 • Tapede sømme
 • Centralt udvendigt løkke til at binde centerpunktet op til træ, hvis man ikke bruger stang/vandrestav
 • Bueindgang med lynlås
 • Øjer til at fastgøre gulvet til jorden
 • Stang IKKE med, skal bruge en vandrestav, eller snor til træ
 • Vejledende pris: ca. 750 kr.

 


Jeg glæder mig til at teste dette lille billige telt. Jeg havde også se meget på deres XL model: Superlight Pyramid telt XL. Fordi det er lidt større, men det giver ekstra vægt. Da det var mest tænk til mig selv, endte jeg med det lille. Vil du se hvad jeg ellers lægger vægt på når jeg vælger telt, kan du læse meget mere her: Valg af telt til friluftsliv, [Fif og råd]

Nu må vi se hvad jeg synes, når jeg har fået det brugt godt.

Erik

 

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 22. august 2022