Abandoned, vol. 1, 2 og 3 af Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

Jeg elsker at få åbnet min horisont, få mine tanker til at køre, og gå og tænke videre over mine indtryk. Det er lige hvad bøgerne Abandoned gør, alle 3 bøger tager mig med på en rejse, et lille eventyr, ind i en verden og en drøm der var en gang.

Nu har jeg alle tre Abandoned bøger, og er gang på gang vent tilbage til dem, for at gense de flotte billeder og få tankerne på vandring.

Abandoned, Vol. 3

Abandoned 3
Den 3 bog, Abandoned, Vol. 3, som netop er udkommet, det er igen en super flot bog. Jan Elhøj og Morten Kirckhoff har igen været på eventyr og leveret super flotte og drømmende billeder. Som den fineste lille sløjfe på bogen, står der bog bagside en udtales af Jens Bjerre, en af Danmarks fineste eventyr.

Det er en billedbog, der er ganske lidt tekst, ellers er det ens fantasi der skal arbejde. I denne bog har Jan og Morten også vist deres udstyr, en sjov lille ting.

 

Forladte steder

Det jeg elsker ved alle bøgerne, er selvfølgelig de fantastiske billeder, men det er ikke det der gør bøgerne så fantastiske. Det er den følelse jeg sidder med bag efter, jeg er på en måde blevet lidt klogere, men det vækker min nysgerrighed og jeg sidder tilbage med mange tanker. Tanker der går til billederne, hvor er folk blevet af, hvorfor står det tilbage, kender de igen, hvem er de og tankerne flyver tilbage.

Jeg har observeret at jeg selv gang på gang, vender tilbage til billederne i min tanker, når jeg går rundt og drømmer videre. Om det er billeder fra stor industrikomplekser, små erhversdrivende eller helt inde i hjerte af det tidligere private hjem, er de lige spændende og tankevækkende.

Det vækker min eventyrlyst endnu mere. Ikke at jeg vil ud og opsøge forladte steder, men jeg kan mærke udlængslen og lyst blive vækket til at drage på de eventyr jeg elsker.

Jeg er så imponeret over, at en billedbog kan vække så meget i mig.

Ud over alt det, så er bøgerne utroligt flot lavet. De passer perfekt på stuebordet, fordi det er bog der drager folk til sig og giver snak.

Abandoned bøgerne er bøgernes multitool, de kan så meget.

Hatte af for de to forfatter. Fedt de er med til at vise, at eventyret kan være så mange forskellige ting.

Jeg kan på det varmeste anbefale bøgerne:

Abandoned, forladte steder, Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

Læse meget mere om Abandoned og forladte steder her:

En perfekt gave til manden der har alt, en lille julegave, værtgave eller bare vil have en god bog.

Erik

Abandoned 3 juleudstilling

Relateret indlæg

Billeder fra Abandoned, Vol. 3

Hospital, USA

Hospital, USA

Sindsygehospital, USA

Sindsygehospital, USA

Tandlæge, USA

Tandlæge, USA

Hus E., Danmark

Hus E., Danmark

Dinoland, Sverige

Dinoland, Sverige

 

 

 

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.