Træning af bestyrelser, er blevet et større og større emne, den sidste tid. Mange virksomheder har ikke følt, at de har fået nok ud af deres bestyrelser. Derfor er der opstået et behov for at få trænet bestyrelsen, i det arbejde, de skal udføre og det, der forventes af dem. Ligeledes kan der være behov for, at et firma, udad til viser, at deres bestyrelse arbejde effektiv og efter bestemte principper.

Derfor har firmaet “Board Governance” udviklet en uddannelse for bestyrelses medlemmer, formænd. Samt en certificering af bestyrelser. På den måde ved investor, kunder, osv. at man arbejder ud fra, bestemte principper, værdier og standarder. Mange virksomheder kunne i dag, ikke forstille sig at leve uden ISO systemet, hvor man kan se om et firma holder sine standarder, kvaliteter, osv.

I den forbindelse var jeg heldig at skulle holde et foredrag om “samarbejde i en bestyrelse”. Jeg skulle fortælle om alle mine erfaringer, i at skabe en gruppe, samarbejde, forståelse, osv. Ved at drage mine erfaring fra Slædepatruljen Sirius ind, hvor man er alene, med en mand i lang tid, hvad kræver det af ofre, tale måde, respekt for den anden, osv. Fra Jægerkorpset har man oplevet meget, igennem optagelsen hvor man oplever mange typer mennesker, det at bygge folk op mod et mål og skabe nogle fælles værdier.

Senere hen, hvad gør man for at skabe en god patrulje, både i daglig dag og under missioner. Mine erfaringer fra indlandsisen, med at skabe en gruppe ud fra de kunder, som kom med, forskellig baggrund og forventninger, hvordan man kunne gå mod det samme mål, i samme tempo og uden at “miste” nogen.

Det var en stor oplevelse at kunne påvirke erhvervs folk, på en anden måde, end de måske er vant til. Noget jeg gør rundt i hele landet, du kan se mine foreskellige foredrag her

Du kan også læse hvad mange af mine kunder har sagt om mit besøg her:

Håber jeg kan hjælpe jer på vej med et af mine foredrag.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. januar 2023