Når jeg er på tur, bruger jeg altid støvler, for at passe på min fødder og jeg har det dejligt i støvler.

Sko bruger jeg i hverdagen. Men sandaler har jeg aldrig haft det let med. Så skal det godt nok være varmt og jeg skal ikke gå langt fordi jeg føler ikke sålen er god nok, ændre temperaturen sig får jeg kolde fødder og jeg føler ikke mine tær er beskyttet nok. Omvendt gider jeg ikke gå i bare tær, i et par sko, så kommer mine fødder og sko til at lugte helt vildt dårligt.

Det var først da jeg prøvede Keen’s Newport sanddal at jeg for alvor blev glad for en sanddal. Fordi Newport er mere en mellem ting mellem en sandal og en sko. Den er lukket i fronten men har masser af ventilation og en god sål.

Så jeg har de gode fordele fra en sko, men med meget mere luft. Den helt store fordel er at når jeg går i bare tær, så er mine tær beskyttet, men min tær kommer ikke til at lugte.

Jeg forstår det forsat ikke, men mine tær lugter ikke når jeg går i dem. Grunden skulle være en antibakteriel behandling, det må de godt putte i mine sko og støvler frem over.

Skal jeg gør det man bare ikke må at gå med sokker i sanddaler en kølig aften, så ligner de så meget en sko at ingen opdager det.

Keen Newport er fremstillet i vandskyende og hurtigttørrende materiale. Så den er god til vandsport og en tur i vandet også.

Den sidder rigtig godt til goden, da den har et smarte snøresystem med elastisk snørebånd.

Sålen har en god stødabsorbering og står rigtig godt fast også på glat underlag.

En rigtig fin sandal jeg har havde med på “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i kano” og “Yukon River, Eventyrlige Yukon“. Samt i hverdagen.

Skal jeg vandre eller bære min ting og forsat vil have sandaler med, så synes jeg de er for tunge. I de tilfælde har jeg brugt Crocs da de kun skal bruges meget kort i lejren.

Den fås også til børn, så min datter har også været meget glade for sin. Her er de endnu mere perfekt med god tå-beskyttelse. Når hun skal lege vildt

Data, Keen Newport, sandal

  • Øvre del lavet af vandskyende syntetisk materiale
  • Lykke ved hæl-strop så ekstra let at tage på.

    Keen Newport H2

  • Snøresystem med elastisk snørebånd
  • Patenteret beskyttelse til tæerne
  • Antibakteriel behandling af sål
  • Kan maskinvaskes ved 40 grader
  • Vægt: ca. 400 gram per sko

Jeg har to modeller Keen Newport ”Bison” og Keen Newport H2 ”Midnight Navy/Feather Gray”. Der er ikke meget forskel, men jeg synes lige Bison er en lille smule lækre og mere sko-agtig.

En rigtig god og solid sandal. Jeg klart kan anbefale både til voksne og børn. Når du ikke skal slæbe den, som under en vandre tur, så er de for tunge.

Erik

P.S: Produktet er stillet til rådighed af Keen Danmark

Relateret indlæg

KEEN TODDLER’S SEACAMP II CNX. Sandaler til børn.

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022