/Søg anmeldelse dunjakke

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2019-09-30T08:08:49+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Grej, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

16 01, 2017

Anmeldelse af Ghost Whisperer, Down Jacket, Mountain Hard Wear (dunjakke)

By |2017-12-23T22:05:37+02:00januar 16th, 2017|Grej, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse/test af Ghost Whisperer, Down Jacket, Mountain Hard Wear. Brugt under "Yukon River, Eventyrlige Yukon". En letvægt, kvalitets og fin dunjakke, men fine detaljer.

19 03, 2017

Valg af vandbeholder til ture og ekspeditioner (anmeldelse)

By |2019-10-03T22:49:57+02:00marts 19th, 2017|Grej, Valg af ........, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse/valg af vandbeholder til ture og ekspeditioner. Jeg se på, Dromedary Vandpose fra MSR, ”Waterbag” fra Ortlieb, ”Water Sack” fra Ortlieb og ”Water Bag”, fra Fjällräven

17 05, 2018

Valg af liggeunderlag til kajak-, kano-, cykel-, vinter- og vandreture [Fif og råd]

By |2019-09-15T11:58:59+02:00maj 17th, 2018|Cykelture, Fif og råd, Kajak, Kano, Valg af ........, Vandreture, Vinterture|5 Comments

Valg af liggeunderlag til ture kan være en hel videnskab. Jeg har fået mange spørgsmål om hvilke underlag jeg bruger på mine mange ture og ekspeditioner. Det er der ikke noget simpelt svar på, så jeg vil beskrive min valg mere her under. Både til vandring. kano-, kajak- og vinterture, både skum- og oppustelige underlag.