/Søg anmeldelse dunjakke

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

16 01, 2017

Anmeldelse af Ghost Whisperer, Down Jacket, Mountain Hard Wear (dunjakke)

By |2020-04-21T14:51:10+02:00januar 16th, 2017|Jakker, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse/test af Ghost Whisperer, Down Jacket, Mountain Hard Wear. Brugt under "Yukon River, Eventyrlige Yukon". En letvægt, kvalitets og fin dunjakke, men fine detaljer.

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2020-04-24T12:50:19+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Knive, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

16 12, 2016

Anmeldelse af Aclima WoolShell, Summit pants og Jacket w/ Hood

By |2020-04-22T13:29:30+02:00december 16th, 2016|Uld produkter, Undertøj og mellemlag, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse/test af Aclima WoolShell, Summit pants og Jacket w/ Hood, som vi har brugt under "Yukon River, Eventyrlige Yukon", 78 døgn og 3.200 km i kajak.

2 02, 2017

Anmeldelse af Coolnet netbukser og nettrøje fra Aclima

By |2020-04-22T13:28:49+02:00februar 2nd, 2017|Uld produkter, Undertøj og mellemlag, Yukon River, Eventyrlige Yukon|2 Comments

Anmeldelse af Coolnet Crew Neck Unisex og Coolnet Long Pants Unisex, fra Aclima. Netundertøjet var med på ekspedition ned af hele Yukon River. Super dejligt og lækkert tøj.

17 02, 2017

Anmeldelse af vandtætte sokker

By |2020-04-22T13:23:43+02:00februar 17th, 2017|Bikepacking grej og beklædning, Cykeltouring grej og beklædning, Kajak (kajakker, udstyr og tilbehør), Kano (kanoer, udstyr og tilbehør), Sokker|2 Comments

Anmeldelse af vandtætte sokker. Jeg har test en del vandtættesokker, Trekking Socks og Ultralite Bamboo Socks fra DexShell. Samt Mid-light fra Sealskinz. Gode vandtættesokker.