Karen 3 år leger i regnvejr, med gryde og ske i Vildmarken

Dag 5
Lejr 4
Blev en hård nat, da Karen lider af vokse værk ager til. Så hun vågnede 4 gang af ca 15 min hver 50 min. Så vi sov helt til kl 9. Så var det gang mad, lege, tøj på. Karen fik ekstra meget tøj på idag selv om det var godt vejr. I dag 14 grader.
I dag Karen var med ude fra starten og hjælpe, lege, gå tur med Dino, osv. Så kl 11.25 kunne vi padle afsted, til en herlig dag. Humøret var højt, området meget flot og mange små gode lette fos. En stor tak til Martin Strunge fra Kanotur.nu som lærte mig alt det basis i fos. Så er der ro på. Kunne padle alle uden at stå ud. Gik super godt. Var et sted hvor jeg snork sov og talt med Karen der ramte vi en sten og gik på tværs men var fri med det samme. Dog faldt Dino i lige efter. Hold da op han kunne piske med potterne tilbage. Fik ham hurtigt op igen. Mødte 3 andre kanoer der holdt middags hvil. 5 personer fra 15 til 70 vil jeg tro. Fik hils i lidt Info. En af de sidste fosser var der pæne stående bølger. Så Karen fik vand over sig, men det kunne vi grine af.
Vi var ser mange ænder i dag, hundredvis af rener med små unger der virkelig kan løbe hurtigt.
Efter sådan en herlig dag, stoppede vi efter 3t25m og ca. 18 km i højt humør, sådan så er vi i gang.
Karen blev ude resten af dagen med mig. Vi slog lejr, spiste mader, gik en tur, fiskede, spise kage og fik juice og sodavand. Har med til ca. hver 6 dage. Vi fiskede lidt igen, kogte vand i bål i Kelly Kettle, så kom der lidt dryp og vi gik ind kl. 1830 og spiste, lege, tegnede, osv. Karen ville ikke sove så her kl 21 kæmper hun stadig. Nu er der tid til at læse lidt, i pis regnvejr.
Mvh
Erik

20120612-193020.jpg

Indlægget er opdateret: 9. februar 2021

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen