20120802-184804.jpg

Dag 58
Lejr 48 (dag 13 på ferie)
15 km 1300-1300
som altid gik aften og klokken 23 kravlede jeg i seng. Noget alternativt til aften, fordi der var så ujævnt i teltet at Kirsten og jeg sov på skrå fordi der var en sten i midten af teltet, desværre var der også to sten ved min hofte så lå ikke for godt. Men sov ok, måtte dog op og tisse og sætte solceller til. Som de fleste dagen var vi oppe kl. 7. De andre var i gang. Vi fik spist og pakkede. Jesper gik også i gang, da vi var klar kaldte han det snig pakke, han mente vi havde snigløbet ham. Men det gjorder også vi kunne padle ud kl. 9 i sol og næsten ingen vind. Vi palede løs langs land, på vej de sidste 15 km ind i fjorden. Vi nød der gode vejr, men holdt en varmeregulerings pause efter 15 min, fordi det var varmt. Efter en time var første pause og efter 2,5 time igen. Nu var det i regntøj da der så ud til smp regn. Lige før så vi en regn.
På grund af regnvejrs skyerne blæste det op, så det var godt vi var kommet tidligt af sted. De sidste 3 km tog vi god stil. Fiskede lidt mens vi padlede men igen uden resultat. Kl 13 kunne vi lægge til ved en 30 meter overbæring og en hytte igen. Der lå en lille båd og der var en mand og dame i hytte som vi så ved den sidste hytte, men de var ved at pakke. Vi tog overbæring i mens, var super let fordi der var jernbane spor mellem søerne og en vogn og spil til at trække den over. Vi valgte at slå telt igen og de andre tog hytten. Da damen og mand tog af sted forærede de os en halv røget fisk og en 3 kg ørre til aftensmad. De fik noget tørret kød i stedet for, tusind tak for det. Vi fin indrettet os og spist mad i hytten. Karen kom løbende ind i telt og fortalte om hun havde set en stor ren ved hytten, Kirsten troede hun lavede grin, så hun løb til mig, sagde flot og regnede med den var væk. Da den kom buldrende mellem hytten og vores telt, mens alle glide måbende og aller mest Dino. En stor flot ren tyr.
Jesper og hans familie gik over i en bålhytte for at bade. Kirten var ved at bage chokoladekage i vores gasbage ovn, da der er gasblus i hytten, så vi blev lidt. Her efter var vi også over og bade. Vandet er stadig godt koldt. Men var letter at bade, når der var varmt i bålhytten. Utroligt selv Kirsten var under og Karen løftede jeg ned i vandet. En dejlig omgang, dejlig kold bag efter.
Vel tilbage stod den på The, dagbog og lidt læsning
I går så jeg min mails og så der var et kursus i nyhedsbreve af Christina Klitsgaard som jeg længe gerne ville på og som bonus var Morten Vadskær med som har Kondomaten og Faktofobi. Så det måtte jeg på så jeg kan få lavet nogle flere nyhedsbreve og godt indhold til dig. Så tilmeld dig inderlig mit nyhedsbrev og se hvad jeg lære.
Mvh
Erik

20120802-184835.jpg

20120802-184906.jpg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen