Vi har lige haft en lille ferie til Norge, i området, Gloppen. Hvor vi besøgte nogle venner.

Men de første 3 dage stod i fjeldes tegn, hvor min kæreste Kirsten skulle prøve at trække pulk første gang, det var dog ikke et helt begynder terræn med det gik. Vi kom til at køre lidt op og ned, og vi fik nogle fantastiske dag, med utroligt godt vejr, vindstille og sol, minus 5 til 10 grader. Tapper vores Karelsk Bjørnehund nød det i fulde drag, at kunne storme rundt i sneen, samt rulle sig så han blev skinnende ren.

Jeg fik testet mit nye tøj, fra Klättermusen, Freke bukser og Rimfaxe jakke. Virkeligt dejligt grej, men desværre en utrolig lang leveringstid. Freke bukserne er vandtætte bukser med kævler forstærkninger på røven og knæ, med en utrolig dejlig pasform samt der er kælet for detaljerne, så som fra livet og op til selerne er det materialet lavet i en form for power strecth flis, som sætter sig tæt til kroppen.

Jakken er enkel med gode store lomme og rigtigt fint lukke system omkring håndledende der er nemt at lukke og lukke op. Hætten følger hovedet rigtigt fint når man kikke bag ud.

Det eneste jeg savner, er en eller flere inderlommer til reserve grej. Desværre er den nye model jakke og ikke anorak som den gamle “Nunatak”. Jeg kan godt lide anorakker i vinter miljø da der er mindre lynlås der kan gå i stykker, samt den nederste lomme er gennemgående, hvilke medføre at det er godt til store handsker og div. Når man går der ud af. (Over årene er det blevet min ynglings jakke)

Men overordnet helt suverænt tøj. Se mere på www.kattermusen.com.

Her er en video om valg af jakker til vinterbrug:

Erik

Opdateret 2. feb. 2018

Relaterede indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022