Vandtætpose og rygsæk i et, JR Gear Dry Pack in Pocket

På ture har jeg ofte brug for at gå en lille dagstur, op at handle, eller have en lille rejse taske med i flyet. Det er ikke altid let at have med, på en vandretur eller i kajakken.

Her under ”Alaska på tværs”, havde jeg prøvet at spare på alt, selv om jeg forsat var tung. En taske til små dagsture, mv. stod absolut ikke på listen.

Men da jeg stod og valgte vandtætteposer, vise de mig en vandtættepose med bæreremme i Friluftslageret. Den faldt jeg pladask for ”JR Gear Dry Pack in Pocket”, da den stort set ikke vejede mere end en vandtætpose.

Den var mine trofast rejse makker under ”Alaska på tværs”, den rummer 22,5 liter og vejre 108 gram. Jeg har haft virkeligt meget i den. Først på turen op i flyet, så da jeg gik rundt og handlede i Fairbanks op til turen, og under turen, når jeg lige skulle noget. Som min ”lille” tur til Canada’s grænse på 28,3 km i luftline først ud og så hjem igen. Den dagbogs beretning kan du læse her.

Den har to simple bærestropper , her satte jeg en lille karabin i som brystrem. Den lukkes med rulleluk, og kan strammes til med to stropper i siden. Oven i det, er der to netlommer på siden, til drikkedunk og hvad du ellers har brug for.

Den har holdt overraskede godt. Til slut gik den lidt fra i bæreselerne, men holdt. Den er nu syet og køre som ny igen.

Når den ikke var i brug som rygsæk, så vendte jeg vrangen ud på den, så bærestropperne ikke hang i vejen og brugte den som normal vandtætpose.

Den er så dejlig, at den kommer til at være en af mine fast ting når jeg rejser.

Data på JR Gear Dry Pack in Pocket

Vandtætpose og rygsæk i et, JR Gear Dry Pack in Pocket

  • Tåler kraftig regn fra alle sider
  • Materiale: 30D silikoniseret Cordura®/40D ripstop PU nylon IPX4 standard
  • Kapacitet: 22,5 liter
  • Mål: 60 x 27 x 18 cm
  • Sammenpakket: 11 x 6 x 5,5 cm
  • Vægt: 108 g

Prøv at tjekke den ud til de næste tur, eller som nød rygsæk når du går en tur i byen.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022