Boganmeldelse Kaukasus & Kildevand af Bjørn Harvig, hvil

Det her er en af de bøger, du skal være helt stille omkring mens du læser den. Ikke noget med at sige et ord til dine nærmeste eller dem du rejser med.

Bare nyd eventyret og sproget der er så flyende og stærkt.

Som I Bjørn Harvig’s først bog ”Igors Æblehave” (Har jeg anmeldt her). Så er det ikke fordi at Bjørn passer bedre på sig selv.

Boganmeldelse Kaukasus & Kildevand af Bjørn HarvigJeg more mig over de utallige gange, Bjørn havner med mennesker og i situationer hvor kommer helt tæt på meget specielle mennesker og sine egen grænser. Så sidder jeg og tænker godt det ikke er mig, men alligevel, det er så fedt beskrevet at jeg har lyst til at være der. Selv om jeg altid selv vil fortrække de øde steder.

Det der gør et eventyr som Kaukasus & Kildevand så fedt, er at Bjørn er så god til at formidle landene, stemning og mødet med folk. Bjørn står ikke tilbage for en god snak, en stak cigaretter og vodka, så han kommer helt ind på folk og får de vildeste historie.

Det er fedt for mig, at se eventyret på en anden måde, end jeg rejser på.

Et stort buk til Bjørn for hans måde at finde eventyret for og have en så god formidlings evene.

Hvorfor skal du så ikke fortælle nogen om det mens du læser den? Det skal du ikke hvis du vil have bogen i fred. Jeg læste den på vej over den Grønlandsk indlandsis. Da de andre hørt om det, kom folk rende og spurgt hele tiden, er du snart færdig med den bog, så jeg kan låne den. Så snart jeg sendte bogen videre, stod folk ved den næste i række. Selv i snestorme, kunne jeg høre uden for teltet, hvem har den der bog, med ham der går. Intet holdt folk tilbage. Det er en anbefaling i sig selv.

Vil du underholdes på højt niveau og læse en meget vel skrevet bog. Så er der ingen vej uden om.

Data om Kaukasus & Kildevand

Forfatteren, Bjørn Harvig

Bjørn Harvig født i 1980 og har skrevet et par bøger og der er en ny på vej.

Her er lidt om Bjørn:

Læs den, kort og godt!

Erik

P.S: Se alle Boganmeldelser her

 

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.