Jeg har et par ture jeg ikke har fået anmeldt. Den en gik til Middelfart / Strib området. Hvor der er en rundtur rundt Røjlehavløen på 7 km i svært terræn. Vi besluttede at tage en tur der til, i en weekend, fra lørdag til søndag (midt i april). Vi kørt der til, og det lovede godt på vej der til, området omkring Strib, er meget kuperet og flot, der ligger mange gamle gårde, små skove, hegn og krat, m.v. Vi parkerede i Kasmose Skov, jeg tog Karen i Barnerygsækken, da området skulle være kuperet og svært at gå i. Hunden, Tapper kom omkring livet. Turen starter med man går ned på stranden, det var solskin, men det blæste pænt fra vest. Så der var flot på stranden, men vinden var kold. De næste 3 km, går man langs stranden, her er meget flot, der er stejle skrænter, i ler, som glider ud mod vandet, det gør der vælter træer, ned på stranden, som man skal klatter over og igennem. Meget flot, men ikke for folk med gangbesvær. Herfra går man op Røjle Klint, her er der et flot udsigt punkt, hvor Karen (1½ år) kunne gå lidt og vi kunne få noget at drikke og spise. Meget flot men i læg for skoven. Resten af turen, gik ind i landet op igennem Glimmerlerslugten, videre af asfalt vej, forbi de gamle huse og Røjle Kirke, tilbage til Kasmose Skov. Den står til en dags tur, men vi var små 3 timer om den, stille og roligt.

I Kasmose Skov er der en teltplads, så babyjokkeren, blev læsset med vores ting, og vi fandt pladsen, i en gammel lille grusgrav, godt i læg i skoven. Her blev det til en hyggelig eftermiddag og aften, med tid ved bålet og i teltet. Jeg hyggede mig med min avis mens bålet blev holdt ved lige, min datter hyggede sig gevaldig, mens hun løb rundt.

Aften og natten var i teltet, min hund elsker og at være på tur, og ligge i fodenden.

Søndag, gik tur hjem igen, dejligt med en tur i det fri.

Strib og Røjlehalvøen, kan klart anbefaldes, det er et meget flot område, ruten er nem at følge. Der er IKKE brochure over området, skal man printe ud hjemmefra.

Vi fandt turen i Politikens Rejsebøger, Vandreture i Danmark, tur nummer 48.

Er også ved at teste nye solbriller, samt en brænder til små pinde / brændsel, virker lovende, meget mere om alt det senere, når testet noget mere.

God fornøjelse

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022