Fussingø, Fussing Sø og Sønderskov bød mig virkelig velkommen på mit lille mikroeventyr i området.

Imellem to foredrag fandt jeg igen tid til et lille mikroeventyr. Jeg drog til området omkring Fussing Sø, nær Randers. Jeg ankom lidt i 17, mandag den 1. nov. Jeg fik hurtigt rygsækken på ryggen og gik ud i skoven, kaldt ”Inderskoven” eller Sønderskov. Det blev en kort tur på 1,3 km, da mørket allerede var godt på vej. Det var også kun fordi det er Statsskov at jeg måtte gå efter solnedgang. Ved det lille shelter ” Lille Lejrplads Indskovene” fik jeg hurtigt indrette mig og kunne hygge med med bål, mad og afslapning. Efter en hyggelig aften og nat, havde jeg en kort dag til at vandre i. Det var bare på med rygsækken og så gik jeg en rundtur rundt i Sønderskov og kom forbi det gamle Fussingø Borgruin, og gammel have, Fussing Sø, Fussing Slot og videre i skovene.

Helt overordnet en rigtig fin tur, i flotte efterårsfarver og et flot kuperet terræn især i den nordlige del. Et område der let kunne byde på mere. Der er også en større shelterplads smat friteltning i skoven ”Udskovene” syd for hvor jeg gik.

Selv om tiden var kort, var det skønt med endnu et mikroeventyr.

Se min film fra turen her:

 

Data over turen ved Fussingø

  • Mandag den 1. nov. 2021: 1.28 km, 20 minutter.
  • Tirsdag den 2. nov. 2021: 14.55 km, 3,5 km.

 

Link til området

Tak for du så og læse med!

Erik

 

Relateret indlæg

 

Facebook Indlæg fra turen

 

Indlægget er opdateret: 10. februar 2023

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.