Vandretur, Klåveröd - og Söderåsens Nationalpark, Sverige [Mikroeventyr] Far og datter tur, med Erik B. Jørgensen

Op til Nytår var jeg så heldig at min datter gerne vil på tur! Hvad mere kan man ønske sig.

Min datter, Karen havde nemlig set at Tine og jeg havde været i Sverige og vandre, det vil hun gerne, men der skulle være sne. Du kan se om Tine og min tur her: Vandretur, ved Hovdalaleden, Sverige [Mikroeventyr] (film)

Så fra onsdag den 29. til torsdag den 30. dec. 2021 drog min datter og jeg på “Far og datter” tur til Sverige. Vi vandrede to dage rundt ved Klåveröd – og Söderåsens Nationalpark. Første dagen i sne og anden dagen i tø. En dejlig og hyggelig afslutning på året.

Du kan se vores film fra turen her:

 


Data fra turen, til Klåveröd – og Söderåsens Nationalpark, Sverige

Kort over far og datter vandretur ved Soderåsen 29-30 dec 2021, med Erik B. Jørgensen.

  • Onsdag den 29. dec. 2021: 15,9 km, 5 timer (start ved rød markering, sov ved grøn, lige uden for Nationalpark grænsen)
  • Torsdag den 30. dec. 2021: 12 km, 3t15 min (slut ved rød markering)

 


Vandretur, Klåveröd – og Söderåsens Nationalpark, Sverige [Mikroeventyr] Oversigtskort af Erik B. JørgensenLink til området, Klåveröd – og Söderåsens Nationalpark, Sverige

 

Håber dette kan give en masse inspiration.

Erik

 

Relateret indlæg

 

Facebook Indlæg fra turen

Indlægget er opdateret: 4. marts 2024

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.